Packs d’aventura SLA

Guanyadors del 5 packs SLA amb motiu del segon aniversari de Sense Límits Aventura

sla 7 suscripcio

 

Vos deixem a continuació el nom de les 5 persones que han guanyat un pack SLA amb motiu del segon aniversari de Sense Límits Aventura. Gràcies per haver celebrat amb nosaltres a les xarxes socials este segon any de vida i compartir amb nosaltres la vostra passió pels esports d’aventura, natura i superació.

Vos agrairiem que ens fereu arribar un correu a senselimits@senselimitsaventura.com amb les vostres dades i la vostra adreça perquè vos fem arribar el que vos ha correspost al pack SLA (tubular i camiseta exclussives de SLA)

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »