«Adell acabarà guanyant un Ultra»

El campió de la SUC Sebas Sánchez analitza la transició de Cristóbal Adell cap a l’Ultra Trail 

cristobal adell

 

D’un dels millors corredors de l’Últra Trail, a un que podria ser-ho… si acabara de donar el pas. Coincidiren recentment a Ultra Pirineu i els dos acabaren al top 10 de la prova. Ara, Sebas Sánchez ens parla de Cristóbal Adell, i de la transició de fer trail a fer Ultra Trail. El d’Albocàsser, amenaça en donar el pas definitiu als ultra a no molt tardar, i Sebas ho té clar. «Cristóbal acabarà guanyant també algun Ultra».

Sebas i Cristóbal acaben de posar punt i final a la temporada amb nota. L’un proclamant-se campió de la Spain Ultra Cup, l’altre retrobant-se amb les seues millors sensacions, aconseguint victòries de prestigi com la Cursa per Muntanya de Vistabella dins de la Copa d’Espanya de CxM. Venen a més de fer top 10 a Ultra Pirineu i de demostrar que el Trail valencià té per davant anys de bona forma.

 

Valencians a Ultra Pirineu

Experiència, cames i cap

«A Cristóbal només li fa falta per a consolidar-se en els ultres que guanye en experiència i que se li adapte tant el cos com la ment, qualitat té de sobra» explica Sebas.

«A Cristóbal Adell només li fa falta per a consolidar-se en els ultres que guanye en experiència i que se li adapte tant el cos com la ment, qualitat té de sobra»

«No és només una qüestió física. Hi ha que entrenar també la ment per aguantar la llarga distància. No tot és qualitat. El coco és molt important»

 

El de Petrer du ja molt anys centrat exclussivament en proves de llarga distància després d’uns inicis on també feia distàncies més curtes, més explosives, més ràpides en relació als ultres, on més enllà de la velocitat sostenida entren en joc altres factors. «No és només una qüestió física. Hi ha que entrenar també la ment per aguantar la llarga distància. No tot és qualitat. El coco és molt important». 

sebas-cristobalEl boom del Ultres

El món del trail és molt ric i divers, però sembla que tota l’atenció mediàtica i de bona part dels corredors està en la ultra distància. «El boom són els ultres» reconeix Sebas. «Sembla que si no estàs fent ultres no estàs corrent i no fas res. És on es fixen totes les marques».

I és on està ara fixant-se Cristóbal Adell que ha fet dos proves a Ultra Pirineu 2015 i 2016, acabant en els dos casos al top 10, fent enguany la novena plaça i millorant molt el seu temps d’un any per a un altre.

La CSP, perfecta per a Adell

Anys enrere també ha fet la Marató i Mitja, distància de 63 km on va aconseguir la victòria al 2013. «Eixe és un terreny molt bo per a d’ell. La CSP és perfecta per a Cristóbal» sentencia Sebas, guanyador precissament de la CSP 2016.

Sebas també guanya la CSP

El futur dictaminarà quan es produeix el pas definitiu de Cristóbal Adell a la llarga distància. Serà un més dels grans corredors d’ultrs que tenim a la nostra terra com ara Sebas Sánchez, Remi Queral, Víctor Bernad, Dani Amat, Juanma Jiménez... i seran interessants les batalles que puguen tindre entre ells. «Per mi, espere que encara tarde alguns anys», conclou somriguent Sebas.

S’atrevirà en breu Cristóbal Adell amb la CSP per poder competir-la i guanyar-la? Ens esperen uns anys de Trail i Ultra Trail apassionants.

 


Sebas Sánchez i Cristóbal Adell reberen l’any passat el Premis als millors corredors de Trail de la Comunitat Valenciana a la I Gala de Premis Sense Límits Aventura

Quin Poker de Trail!!

TRAIL

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] “Adell acabarà guanyant un Ultra” […]
  2. Adell torna a la MiM | SLA - […] “Adell acabarà guanyant un Ultra” […]
  3. Adell, rècord autonòmic de KM vertical | Sense Límits Aventura - […] “Adell acabarà guanyant un Ultra” […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »