Davia repeteix Autonòmic de Cross

José Davia i Inma Sánchez, campions autonòmics de Triatló Cross a Montán

montan-davia

 

Era el gran favorit i ho va demostrar. José Davia (CT Arena Alicante) es va proclamar Campió Autonòmic de Triatló Cross a Montán, reeditant el títol aconseguit al 2015 a Villena. En esta ocasió li va acompanyar la veterana Inma Sánchez (Triatlón Alto Palancia) com a guanyadora en categoria femenina al InfiniTri Cross de Montán.

La BTT clau

Davia va ser el més ràpid en afrontar el recorregut de 750 metres de natació per l’embassament d’Arenós, 18 km de bicicleta de muntanya entre l’embassament i la localitat de Montán i els 5 km finals de carrera a peu. Com ja va ocòrrer a Villena, José Davia va bassar la seua victòria en el segment de BTT on va remuntar el minut de desaventatge en què va eixir de l’aigua respecte de Daniel Sales (CT Evasion Castellón).

A l’inici dels 5 km finals, Davia ja liderava la prova en solitari i va poder afrontar-los amb la tranquilitat de saber-se guanyador si no cometia errades. A la fi entrava en meta amb un temps de 01:32:13, amb Javier Ruiz (CT Guadalajara) en segona posició amb 01:34:43, mentre que Pau Fernández (Trilavall) i Fernando Arocas (Triatló Carcaixent) acababen tercer i quart, complentant el pòdium de l’autonòmic.

Sánchez en fémines

montan-sanchezEn categoria femenina la victòria va ser per a Inma Sánchez (Triatlón Alto Palancia) que es va imposar amb claretat. La veterana triatleta només va trobar oposición en el segment de natació, on Nerea Ortiz (CDM Avant Moncada) va eixir primera de l’aigua amb alguns segons d’avantatge.

Inma es colocaria clarament per davant en la BTT i entrava en meta amb un temps de 02:01:14, amb Beatriz Adell (CT Evasion Castellón) segona amb 02:14:59 i Nerea Ortiz tercera amb 02:21:07.

En la modalitat de clubs, la victòria va ser per a CT Evasión Castellón per davant de Trilavall i Triatló Carcaixent.


Montán acull l’Autonòmic Cross

Villena corona els campions de Triatló Cross

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »