Amor per la Botamarges

El corredor murcià Fran Martínez repetirà a la Botamarges després que l’any passat protagonizara el moment més emotiu en la meta de Forna

boda

 

Un amor a prova de Trail. Pròxim cap de setmana tornen a Forna els protagonistes d’una de les grans imatges de la passada edició de la Botamarges: Fran i Elisabeth que es convertiren en el objecte de tots els comentaris després que només arribar a meta, Fran posara peu en terra i demanara matrimoni a Elisabeth. Una de les notícies més llegides de Sense Límits Aventura, per cert.

La Botamarges acaba en boda

Després de la boda

Dissabte 8 d’octubre tornen a Forna, per afrontar els 70 km 3700+, ja casats i convidats per l’organització. “Curiosament el missatge de Bernat de la Botamarges ens va arribar en mig del creuer del viatge de nosses” ens conta Fran. La boda va ser passat juny i esta serà la seua primera gran prova des d’aleshores.

6 voltes Botamarges…

Una nova Botamarges per a Fran que, tot i la distància, sempre ha estat present a Forna formant part de la seua màgia. “Amb esta seran sis participacions. Sempre tinc present la Botamarges perquè va ser la meua primera carrera per montanya allà el 2011. Només duia 5 mesos corrent a peu i m’enganyaren uns amics. Vaig estar patint 14 hores per arribar a meta. Encara recorde com plorava en la dutxa” ens conta Fran. “Per això vaig decidir demanar-li matrimoni a Forna. En quin millor lloc?”. 

“La Botamarges perquè va ser la meua primera carrera per montanya allà el 2011. Només duia 5 mesos corrent a peu i m’enganyaren uns amics. Vaig estar patint 14 hores per arribar a meta. Encara recorde com plorava en la dutxa”

…i un nou repte

Ara torna pròxim dissabte 8 d’octubre a la Botamarges amb més experiência, amb més preparació, tot i que entre la boda i un refredat només ha estat corrent 3 mesos enguany. I amb la doble motivació de poder fer la prova amb el seu germà, que al 2012 hagué de retirar-se a la Fuente del Olvido, i també de reviure en meta els moments tan especials d’ara fa un any.

“A la meua dóna li agrada molt l’ambient relacionat amb este món. De fet, ara a setembre estiguerem a un avituallament del Trail del Gavilán, 26 km 1800+, una de les més dures de Múrcia”.

A Forna seran quasi 3 voltes eixa distància. I seran més hores corrent. Fran ja ho sap per l’experiència dels altres 6 anys. I perquè ja sap que com a Forna en cap altre lloc. Això és amor. Amor per la Botamarges.


Més dades:

La Botamarges acaba en boda

La Botamarges dóna un pas endavant

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Amor per l’aventura | SLA - […] Amor per la Botamarges […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »