Flor suma un nou Autonòmic

L’escalador d’Elda s’imposa a l’Autonòmic d’Escalada en Bloc a Elx

escalada-0

Escalada d’alt nivell. Bona jornada d’escalada la que es va viure passat cap de setmana a Elx, a la doble cita que organitzada per la Unió Excursionista d’Elx va reunir bona part dels millors escaladors locals i nacionals en la disputa de l’Autonòmic de Bloc FEMECV i la segona prova de la Copa d’Espanya de Bloc FEDME.

Flor, únic valencià a la final

En la competició local la victòria va ser per a Jonatan Flor, que suma altre títol autonòmic al seu palmarés. L’escalador d’Elda que no va tindre esta vegada molta oposició en Iker Ortiz que va caure en les fases clasificatories.

“No sé cuál es mi límite”

Al remat, Flor va ser l’únic representante FEMECV en classificar-se per a la gran final i va aconseguir l’Autonòmic per davant d’Anier Gosalvez i de Israel Lamolda. Iker Ortiz, que no va tindre el seu dia, va aprofitar en tot cas per arreplegar el títol com a campió de la Copa de Bulder de la Comunitat Valenciana que va aconseguir recentment a València.

Una copa per a Iker

En categoria femenina la victòria a l’Autonòmic FEMECV va ser per a Sara Richart, ja que l’escaladora de Chiva Mari Carmen Alarcón, guanyadora de la prova ho feia en representació de la FEEC. Així les coses Richart va ser la primera a l’Autonòmic per davant de Reme Arenas i Rocío Martínez.

 

Pòdiums a la Copa

Quant a la Copa d’Espanya de Bloc de la que Elx era la segona parada, la victòria en homes va ser de nou per a Javi Cano, amb Jonatan Flor repetint pòdium en segona posició i el madrielny Eric López tercer.

En dones, la ja comentada victòria de Mari Carmen Alarcón, amb la canaria Maja Jonjic segona i la madrilenya Elba Pérez en tercera posició.

Després de les dos primeres proves de la Copa d’Espanya de Bloc FEDME a València i Elx, la Copa continuarà a Bilbao, abans de passar per Barcelona i acabar a Madrid. Jonatan Flor apurarà les opcions de poder repetir el títol aconseguit la temporada passada. i també al 2014.

Altra Copa d’Espanya per a Flor

 


 • Fotos:
 • Més dades:

Altra Copa d’Espanya per a Flor

Doble repte d’escalada a València

El futur de l’escalada

Pòdium valencià a Redovan

Escalada 100%

La jornada de dissabte va estar plena d’escalada i emoció en la vesprada, en les finals absolutes de molt de nivell amb blocs de molta dificultat equipats per Marco Jubes, Dani Andrada i Primo, i de mati una jornada marcada per la il.lusió dels més joves entre els 6 i els 18 anys que també demostraren la seua habilitat i la passió per l’escalada.

RESULTATS PER EDATS

FEM SUB 9

 1. Anna Martínez
 2. Noa Cases
 3. Kyra Cases

FEM SUB 12

 1. Lara Stewart
 2. Adriana Lledó
 3. Lucía Aparicio

FEM SUB 16

 1. Andrea Vigo
 2. Lucía Sempere
 3. Silvia Fayos

FEM SUB 18

 1. Santamaría Martínez

MAS SUB 9

 1. Nico Pastor
 2. Eric Segura
 3. Nacho Paya

MAS SUB 12

 1. Raúl Escribano
 2. Jordi Paya
 3. Manolo Stewart

MAS SUB 16

 1. Joan Sempere
 2. Jorge García
 3. Leo Roche

MAS SUB 18

 1. Sergio Montesinos
 2. Alejandro Romero
 3. Héctor Baquero
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Redován acull l’Autonòmic de dificultat | SLA - […] Flor suma un nou Autonòmic […]
 2. Autonómico de Escalada a San Vicent | Sense Límits Aventura - […] Flor suma un nou Autonòmic […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »