Orientadors amb ànima de Trail

Roger Casal, Violeta Feliciano i Antonio Martínez, orientadors del Colivenc guanyen al Trail d’Onil

antonio-martinez

 

Perquè una cosa no lleva l’altra. I la muntanya és muntanya per a tots. I el limit entre l’orientació i el Trail és una línea molt fràgil que de tant en tant es trenca, com passat cap de setmana a Onil, on els orientadors Roger Casal, Violeta Feliciano i Antonio Martínez aconseguiren la victòria en el I Trail Onil.

Jugaven a casa, a Onil per muntanyes, sendes i camins que coneixien de memòria, però hi havia que competir amb altres corredors més habituats a córrer sense haver de pensar, sense mirar un mapa ni anar buscant balises. I els orientadors tornaren a guanyar. Com ja va ocòrrer ara fa uns mesos al Campionat Autonòmic de Carreres per Muntanya FEMECV a Tavernes on Antonio Martínez va donar la gran sorpresa.

Sorpresa a Tavernes

“Si em passara al Trail… no sé on arribaria”

Antonio i Violeta a la curta

violeta-felicianoEsta volta Antonio va vencer a la distància curta, 14 km que va recòrrer en poc més d’una hora (01:09:50), quedant per davant d’altre orientador com Raúl Sanjuan, company del club Colivenc i de Jorge Sánchez.

I en categoría femenina altra orientadora, Violeta Feliciano, conseguia la primera plaça amb un temps de 01:23:24, per davant d’Angela López Juan i Ana María Román López (Club Juventud Atlética Elche).

Roger Casal a la llarga

I a la categoria reina altre orientador, este més veterà, Roger Casal, aconseguia la victòria en els 25 km de forma clara, marcan un registre de 02:14:37, trent més de 8 minuts al segon classificat Oscar Pérez (Marathon Crevillent) i Javier Mañez (Atletismo Running Cid Petrer).

Una explicació?

HI ha qui analitza que en distàncies curtes l’explossivitat dels orientadors els fa tindre avantatge, que a mida que s’incrementa la distància i el desnivell guanyen les opcions dels corredors de muntanya de tota la vida. Siga com siga, el morbo està servit cada vegada que hi haja un creuament de camins. Com l’altre dia a Onil.


Sorpresa a Tavernes

“Si em passara al Trail… no sé on arribaria”

Doble Autonòmic per a Violeta

“Falten dones que practiquen Orientació”

Un Europeu per a Casal

Roger Casal, intractable en el Mediterrani

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. D’Onil a Pekin | SLA - […] Orientadors amb ànima de Trail […]
  2. Montanejos reviu el duel | SLA - […] Orientadors amb ànima de Trail […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »