Sánchez Cebrián i Cañes, a per la Spain Ultra Cup ‘M’

Miguel Angel Sánchez Cebrián afronta l’Ultra Guara amb opcions de proclamar-se campió de la SUC versió «M»

Laia Cañes tractarà de donar un pas endavant en el seu lideratge en categoria femenina 

canes-lider

 

Que la Spain Ultra Cup parla valencià queda clar. En vore la clasificació Ultra amb l’alacantí Sebas Sánchez com a campió i el castellonenc Remi Queral com a segon després de protagonitzar un duel espectacular als últims mesos. Arriba ara el torn de definir la modalitat M (entre 42 i 69 km), la versió mini de la Spain Ultra Cup on altres dos corredors de la terra Miguel Angel Sánchez Cebrián (Marathon Crevillent) i Laia Cañes (Sport HG), poden aconseguir també el títol.

52 km 3000+ de nou recorregut

Els 52 km 3000+ del Long Trail UT Guara Somontano, amb els sus barranco, pasare, canons i camins a les portes del Pirineu aragonés seran els que definirán les opcions dels nostres que ja vetlen armes per a la batalla.

Qui més accesible ho té és Miguel Angel Sánchez Cebrián, l’imcombustible corredor de Petrer, el señor del Trail, que en este 2016 ha recuperar la seua millor forma física, com ha demostrat imposant-se en nombroses proves, la més recent passat cap de setmana a la VII Catí Rabosa a Elda.

El señor del Trail

Una victòria de Cebrián li donaria matemáticamente el títol de la SUC M després de les seues victòries a la MiM i a Sierra Nevada, però tot i això sap que no ho tindrà senzill.

«Són 52 km 3000+ d’un nou recorregut que no conec» ens conta. «Espere tindre un bon dia i arribar a l’eixida sense molèsties». El seu principal rival serà Paco Mendoza, actual líder de la SUC M, però amb una prova més.

Altra MiM, 11 anys després

Cañes, en dones

En categoria femenina la corredora de Castelló Laia Cañes tractarà de donar un pas endavant per guanyar la SUC M. Matemàticament no quedarà tot definiti a Guara, però podria encarrilar molt bé el títol amb la segona victòria consecutiva després de guanyar també a Ultra Cerdanya.

«Anem com sempre a lluitar i donar el màxim per tal d’aconseguir un bon lloc que deixe un poc més difícils les coses a les rivals. Però queden moltes curses encara i qualsevol cosa pot passar!» reconeix Cañes.

De moment lidera la clasificació però haurà d’estar vigilant, entre d’altres, de Cristina Blázquez que acumula dos segones posicions enguany a proves de la SUC. Siga com siga Cañes arriba en bon moment. «La general del SUC M és objectiu de la temporada i arribem en bon moment de forma».

L’eixida de la Long Trail de Guara tindrà lloc pròxim dissabte a les 09:00 h, mentre que la distància Ultra eixirà a les 06:00 h. Molta sort a tots els nostres representants!


Més dades:

El señor del Trail

Sebas guanya la Spain Ultra Cup més igualada

Laia Cañes, pòdium a la CCC

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Guara torna a parlar valencià | SLA - […] Sánchez Cebrián i Cañes, a per la Spain Ultra Cup ‘M’ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »