Gandia reuneix els millors de la llarga distància

Este dissabte es disputa el III ICAN Gandia, Campionat Autonòmic de Llarga Distància

gandia-1

 

Gandia decidirà de nou la llarga distància. Este dissabte 8 d’octubre es disputa el III ICAN Gandia, prova que més enllà de l’atractiu per dur triatletes de diversos punts d’Espanya o de l’extranger, servirà per a atorgar els títols del Campionat Autonòmic de Triatló de Llarga Distància de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

Rècord de participants

Seran vora 700 triatletes els que es donaran cita entre les dos distàncies, FULL ICAN (Llarga Distància) 0 HALF ICAN (Mitja Distància) en un circuit que manté les característiques òptimes per a poder aconseguir grans marques.

De fet l’any passat el campió autonòmic Moisés Vidal va poder baixar de les 9 hores i també l’any anterior al 2014, el primer valencià, Quique Martínez Torres va signar un temps sub’9.

Vidal estrena la Llarga Distància

Un circuit molt ràpid…i el vent

Els 3,8 km de natació tindran lloc a la Platja Varadero, ubicada al passeig marítim de la capital de la Safor, en un segment que pot estar condicionat per una mar un poc moguda producte del vent que hi ha previst per a les primeres hores del dissabte de matí.

El vent també podrà afectar el tram inicial dels 180 km en bicicleta en un circuit de 45 km de Gandia a Cullera al que se li donaran 4 voltes. Sempre vora mar, i a l’espera de vore els trams en què el vent bufarà a favor i en contra. Per últim els 42 km de carrera a peu amb principi i final al passeig marítim de Gandia.

Campionat Obert i… …històries personals

El Campionat Autonòmic de Llarga Distància es presenta molt obert, però més enllà de la lluita per la victòria i pel Campionat Autonòmic queda també la lluita individual de cada triatleta, amb històries de superació personal com la que l’any passat va protagonizar Raúl Micó (CDM Avant Moncada) primer triatleta amb acondroplàsia a Espanya en finalizar un Half Ironman…

Triatló i AVANT

o les històries d’amor amb peticions de matrimoni en la línea de meta, com les que protagonitzaren Ignacio i Adriana i també José Gerardo i Helen al 2014

Matrimoni Ironman

Eixida dissabte a les 08:00 h

El III ICAN Gandia tindrà lloc este dissabte 8 d’octubre a Gandia. L’eixida està prevista a les 08:00 h i l’arribada dels primers triatletes serà al voltant de les 17:00 h de la vesprada.

 


Més dades:

Gandia decideix la llarga distància

Matrimoni Ironman

La màquina de l’Eliana

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vidal torna a guanyar en la Llarga Distància | SLA - […] Gandia reuneix els millors de la llarga distància […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »