Guara torna a parlar valencià

Miguel Ángel Sánchez Cebrián guanya a la Long Trail de Guara i es fa amb la Spain Ultra Cup «M»

Victòria de Laia Cañes en categoria femenina que referma el liderat a la SUC «M»

Belén Agut aconsegueix un destacat pòdium a la versió Ultra amb Barba i Valero al top 10 masculí

laia-canes

 

Guara i la Spain Ultra Cup tornen a parlar valencià. La llengua universal del Trail. Si fa un any va ser Remi Queral a la versió Ultra Trail, esta volta ha estat la Long Trail on els nostres han aconseguit grans victòries com la de Miguel Angel Sánchez Cebrián (Marathon Crevillent) i Laia Cañes, que serveix a més perquè el de Petrer es faça amb el títol de la Spain Ultra Cup versió «M» i perquè la de Castelló referme el liderat en eixa mateixa categoria.

El señor del Trail…

sanche-cebrian-1«El señor del Trail» ha tornat a demostrar que als seus 41 anys ha recuperat el to físic. Que després de moltes temporades patint sense saber qué era exactament el que l’impedia rendir bé, ha recuperat les fores i la l.lusió com per aconseguir imposar-se a nivell nacional en esta versió reduïda de la Spain Ultra Cup.

Reduida però afrontant a la Long Trail de Guara i els seus 52 km 3000+ on Sánchez Cebrián no ha donat opció a la sorpresa. Savia que si guanyava la prova es feia amb la general final de la Spain Ultra Cup «M» i ha dominat la prova des del primer moment, sense donar opció al seu rival, Paco Mendoza.

«He anat acompanyat els primera 5 kilometres, i a partir d’ahí a una zona que avanza més còmode he apretar fins a traure un temps de diferència» ens explica Sánchez Cebrián. Al paso el primer punt de control del Alquéza dura dos minuts a un grupo conformar per Paco Mendoza, Salva Rambla, Rubén González, Salvador Olivas i Roberto Prades. I poc a poc ampliant diferències «Des d’eixe punt ja he anat a soles, corrent còmode, sense molta referencia sobre la resta, però savia que tenia diferencia i podía anar fent la meua carrera».

«Molt content per la victòria i pel circuit Spain Ultra Cup. després de guanyar la MiM vais pensar en anar a el circuit perquè em veia amb possibilitats»

Sánchez Cebrián i Cañes, a per la Spain Ultra Cup ‘M’

I així, amb calma i tranquilitat i podent paladejar el triomf en esta competició nacional. Sánchez Cebrián entraba en meta amb un temps de 04:51:27, traent més de 15 minuts al segon classificat, Paco Mendoza, i assistint a la bona remuntada del també valencià Isaac Llàcer (CxM València) que acabava tercer (05:34:09) venint des de darrere i llevant-li la plaça del pòdium a Salva Rambla.

I la señora… 

El dia per als nostres ha estat redó al Pirineu aragonés amb la victòria de Laia Cañes (Sport HG-AML Sport Atmosfera), que no només ha ha hagut de sobreposar-se a un intes duel amb Núria Villegas (CET Teia), Cristina Blázquez (FMM Individual) i en el primer tram amb Lena Gavelín (Caminos Vikingos), sino que a més, ha acabat en una destacada posicio número 12 de la general global amb un temps de 06:05:35, molt a prop del top 10 general. 

«He eixit a guanyar marcant el meu propi ritme però regulant alhora» ens conta la de Castelló que en el primer tram veia com tenia per davant a Lena Gavelín. Però ha tingut calma, trellat i l’ajuda vital també als avituallaments. «Una de les claus han sigut els avituallaments molt ràpids, de la mà de la meua parella Toni. Això m’ha permès traure un poc de renda i fer els últims km de cursa amb més tranquilitat».

«He eixit a guanyar marcant el meu propi ritme però regulant alhora»

«Una de les claus han sigut els avituallaments molt ràpids, de la mà de la meua parella Toni. Això m’ha permès traure un poc de renda i fer els últims km de cursa amb més tranquilitat».

Amb esta victòria Laia Cañes referma el seu liderat a la Spain Ultra Cup «M» amb tres victòries consecutives -Ultra Sierra Nevada, Ultra Cerdanya i ara Ultra Guara- i fent la màxima puntuació. El títol però haurà d’esperar comprovar si Gemma Arenas, guanyadora de la MiM sumara dos victòries en les 3 proves que resten Apuko, Haría Extrem i Ucam Falcó Trail.

I a l’Ultra: Agut, Barba i Valero

la-foto-6Els bons resultats dels valencians s’han completat amb el bon rendiment a la versió Ultra Trail amb 102 km de recorregut, on Belén Agut (CM GR-33) ha aconseguit una molt destacada segona plaça i només s’ha vist sobrepassada per la irlandesa Nicole Brown.

La corredora d’Atzeneta entrava en meta amb un temps de 15:36:09 a només 6 minuts de la guanyadora, millorant la quarta plaça que l’any passat ja va aconseguir a l’Ultra Trail de Guara.

I en homes, cal destacar el bon rendiment d’Alvaro Barba (Outdoor Natura Moncada) que ha acabat el que fa 5 amb un temps de 12:05:24, molt a prop de la zona de pòdium, repetint la gran actuació de l’any passat i baixant fins i tot el temps de 2015. També molt bona actuació de Gabi Valero (Corremón Trail) acabant el que fa 6 amb un temps de 12:43:59.

 

RESULTATS DELS VALENCIANS

LONG TRAIL GUARA 

 • 04:51:27    MIGUEL ANGEL SANCHEZ CEBRIAN (Marathon Crevillent) / Posició 1
 • 05:34:09   ISAAC LLACER BADAL (CxM València) / Posició 3
 • 05:58:00   ALEX RECUENCO GARCIA (Mur i Castell Tuga) / Posició 10
 • 06:05:35   LAIA CAÑES (Sport HG – AML Sport Atmosfera) / Posició 12 / 1 FEM
 • 07:26:57    MIQUEL GIL GUILLEN (Marchadores de Chelva) / Posició 37
 • 07:38:08   UBALDO ROYO EDO (Running Moro) / Posició 40
 • 07:54:23    TONI PLA MARTINEZ (CEM Alqueries Running) / Posició 52
 • 07:54:23    CRISTOBAL COLON (CM Vistabella) / Posició 53
 • 08:30:20   JAVIER ZABALA PASTOR (SM La Rabosa Alzira) / Posició 78
 • 08:56:51    JOSE AGUIRRE CANO (A Corre Cuita) / Posició 97
 • 06:56:54   VICENTE CAUSERA VALERO (A Corre Cuita) / Posició 98
 • 09:02:03   JOSE GARCIA RUIZ (CM Atzenet) / Posició 103 
 • 09:04:22   OSCAR RODRIGUEZ ZAMORA (Realencs Trail Running) / Posició 104
 • 09:25:17    ENRIQUE PARDO SINOGA (Gent de Foios) / Posició 123
 • 09:25:17    VICENT CONTELL FONTESTAD (Gent de Foios) Posició 124
 • 10:06:39   NACHO GOYENECHE (MiM) / Posició 160 
 • 10:06:40   RAQUEL GONZALEZ (MiM) / Posicio 161 
 • 10:22:33    JUAN BAUTISTA FERRER (Senglars Favara) / Posició 172
 • 10:38:27    SOLEDAD TOLEDO (MiM) / Posició 181

 

ULTRA TRAIL GUARA

 • 12:05:24    ALVARO BARBA (Outdoor Natura Moncada) / Posició 5
 • 12:43:59     GABI VALERO (Corremón Trail) / Posició 6
 • 14:33:24     ISRAEL BERNAD BLASCO (In Bike) / Posició 20
 • 14:43:35     DAVID IVAN FAJARDO (Atletisme Sagunt) / Posició 23
 • 15:27:23     ESTEBAN SOTO (In Bike) / Posició 35
 • 15:36:09    BELEN AGUT MEDALL (CM GR-33) / Posició 40 / FEM 2
 • 15:37:12     VICENTE SANCHO COSTA (Atletisme Sagunt) / Posició 41
 • 15:54:24    LADISLAO HERMOSO LOPEZ (Atletisme Sagunt) / Posició 44
 • 16:09:08   FRANCISCO JAVIER BORREDA (Serra Vernissa) / Posició 46
 • 17:00:40   ALVARO SORIANO (CA Els Coixos) / Posició 60
 • 17:41:53    SUSANA MINGOL (MiM) / Posició 80
 • 17:41:54    JEAN NOEL HUILLERY (MiM) / Posició 81
 • 17:46:43    SALVADOR GARCIA GIL (Atletismo Sagunt ) / Posició 82
 • 17:56:11     MARIO GARCIA (CM Vistabella-Dicavi)  / Posició 87
 • 17:56:18    LORENA RENAU (CM Dicavi Esport Amae) / Posicó 88
 • 17:56:35    JAVIER SANAHUJA (CA NOULAS)                

*Si veus que ens falta algun valencià a la llista ni tingues dubte en fer-nos arribar la informació a través del correu senselimits@senselimitsaventura.com o a través del nostres comptes de Twitter i Facebook.

 


 • Foto: MiM / Trail Run

Guara parla valencià

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. De Castelló al Mundial de Trail | SLA - […] Guara torna a parlar valencià […]
 2. El Mundial de Trail més valencià | SLA - […] Guara torna a parlar valencià […]
 3. Un Ferrari en el Trail | SLA - […] Guara torna a parlar valencià […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »