Vidal torna a guanyar en la Llarga Distància

L’alacantí Moisés Vidal i Ana María Carreres Campions Autonòmics de Llarga Distància a Gandia 

ican-homes-3

 

Dos de dos. Segon Campionat Autonòmic de Llarga Distància per a l’alacantí Moisés Vidal (La 208 Triatlón Club) que passat cap de setmana va tornar a reinar a Gandia, proclamant-se per segon any consecutiu campió Autonòmic de Triatló de Llarga Distància de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i baixant per segon any consecutiu de les 09 hores en distància Ironman.

Vidal estrena la Llarga Distància

Favorit i complidor

Moises Vidal tornava a l’escenari on l’any passt va aconseguir un dels seus triomfs més destacats i va respondre des del primer moment a la seua condició de favorit. Va eixir del 3,8 km de l’aigua amb només uns segos perduts amb robert Mayoral Serrano (CN Reus Ploms), però una ràpida transició el colocava ja primer en l’eixida als 180 km de bici a un circuit finalment a 6 voltes entre Gandia i Cullera. A cada pedalada la diferència anava incrementant-se fins als 6 minuts respecte de Thomas Van der Leij i Sam Kamminga.

6 minuts eren una renda suficient per afrontar amb calma els 42 km de carrera a peu però sense poder baixar la guardia perquè darrere Alberto Bravo (CT Laboratorio Sys) anava remuntant i es colocava ja segon en la primera de les voltes. Les forces però, li donaren a Moisés Vidal no només per a guanyar la prova i reeditar el títol autonòmic, sinó també per a baixar en vora dos minuts el temps fet l’any passat fins a deixar el crono en 08:53:59.

Una operació fa 4 mesos…

Per darrere el salmantí afincat a Alacant Alberto Bravo quedava finalment segon amb 09:06:03 i completava el pòdium un Manuel Ortega Pérez (Sportphysiology) amb la doble satisfacció del de Silla pel fet que fa només 4 mesos havia estat operat de la clavícula i havia fet un gran sacrifi per poder arribar a esta competició.

Carreres en dones

En categoria femenina la victòria a l’autonòmic va estar per a Ana María Carreres (Guerrer de Moixent) amb un temps de 11:42:16. Carreres va acabar en segona posició a la general femenina per darree de Monique Grossrieder que va donar tot un expectable i amb els seus 09:42:55 no només va vencer a la general femenina sino que va acabar dins del top 10 global de tota la prova.

La segona plaça en l’Autonòmic va ser per a Rosa Mansilla, guanyadora de l’edició de l’any passat a Gandia.


Més dades:

Vidal estrena la Llarga Distància

Gandia reuneix els millors de la llarga distància

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »