Alcoi presenta el seu Trail

Dissabte 15 d’octubre es donaren a conéixer les novetats de la V edició del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi 

trail-alcoi

 

Compte enrere per a la nova edició del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi. Pròxim dissabte 15 d’octubre es donaran a conéixer les dades de la nova edició per a 2017, la que serà la cinquena edició d’un Trail que organitza l’Associació +QueunTrail i que és molt més que una carrera per muntanya.

La carrera més llarga

L’acte de presentació va tindre llo als cines Axion al Centre Comercial Alzamora d’Alcoi, i allà es va visualitzar la campanya de promoció i els actes que tindran llocs fins a la data del trail -8 d’abril de 2017- actes amb marcat caràcter solidari i relacionats amb la lluita contra el càncer i la millora del territori per on transita la cursa.

Un Trail molt més que solidari

El Trail Solidari es una cursa pedestre de caràcter solidari a benefici de la lluita contra el càncer (tota la recaptació va destinada a aquest fi i l’any passat ), que es corre per equips de quatre corredors.

Una aventura indescriptible amb recorreguts espectaculars i carregada d’emocions.

Corrent amb el cor… i amb les mans

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Alcoi presenta el seu Trail […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »