Un Huracán de Triatlón

Parlem amb Víctor Benages, triatleta i entrenador del CT Huracán Valencia després de l’ascens a Primera Divisió

«Per a nosaltres suposa complir un objectiu molt ambiciós, i un somni»

 

huracan-1

 

De zero al cel en només 4 anys. El CT Huracan Hammer va aconseguir passat cap de setmana a Almeria l’ascens a Primera Divisió en la Lliga Nacional de Clubs de Triatló, el que suposarà que la pròxima temporada competiran entre els millors clubs de tota Espanya. Una fita destacada en un club que només té 4 anys de vida i que passat cap de setmana va tocar la glòria.

«Per a nosaltres suposa complir un objectiu molt ambiciós, i un somni. Especialment per la curta història del club, que fa que encara siga més rellevant haver-ho aconseguit» explica a Sense Límits Aventura Víctor Benages, entrenador i un dels triatletes més destacats d’este club.

«Per a nosaltres suposa complir un objectiu molt ambiciós, i un somni. Especialment per la curta història del club, que fa que encara siga més rellevant haver-ho aconseguit»

«Cap de nosaltres som triatletes professionals, però tots complim a diari amb els entrenaments i tenim el compromís amb la resta de companys de donar el 100% en cada campionat»

Una família d’amateurs

Un club format per amants del triatló. «Cap de nosaltres som triatletes professionals, però tots complim a diari amb els entrenaments i tenim el compromís amb la resta de companys de donar el 100% en cada campionat».

Així ho han fet al llarg dels últims mesos a les proves disputades a Aguilas, Pontevedra, Banyoles, Gijón i finalment a Pulpí arribaba la satisfacció d’aconseguir la màxima puntuació a Segona i per tant l’ascens a Primera Divisió que celebraren com tocava.

La celebració

«Ho celebrarem amb molt d’entusiasme. Després de la primera posició a la Lliga a Gijón ja ens colocarem líders de la segona divisió i a Pulpí afiançarem la plaça. Ho celebrarem allà tots junts, perquè a més dels participants es desplaçaren diversos components de l’equip per a animar. Som una gran família i este èxit és de tots els «huracans». I ho celebraren entre altres coses mantejant al propi Víctor Benages.

huracan-2

Un entrenador exemple

Víctor Benages fa la doble función d’entrenador i triatleta. I és el primer a donar exemple, completant també a títol personal una gran temporada amb títols a nivell autonòmic com el recent campionat de Triatló Olímpic a Benicàssim i altres bon resultats a nivell nacional que el fan anar encapçalant el ranking nacional FETRI.

Benages es corona a Benicàssim

«Sóc un entrenador exigent, i tracte de transmetre la meua filosofía. Que disfruten entrenant-se duramente i que cada día vullguen superar-se. Per a mi és molt important que la gent vinga amb bona actitud, i per això tracte de combinar que hi haja bon ambient i que es respete la disciplina. Com a entrenador de l’equip tic admiración per cada un dels meus esportistes per la seua entrega i constància diaria».

«Sóc un entrenador exigent, i tracte de transmetre la meua filosofía. Que disfruten entrenant-se duramente i que cada día vullguen superar-se»

«Per a mi és molt important que la gent vinga amb bona actitud, i per això tracte de combinar que hi haja bon ambient i que es respete la disciplina»

L’equip

huracan-3Víctor Benages, Sergio Baxter, Ismael ElMalaki, Ovidi Albert, Gerardo Fermín i Adrián García són els que han aconseguit l’ascens i els encarregats la pròxima temporda de mantindre la categoria. «De cara a la pròxima temporada, mantindrem la mateixa estructura d’equip, i ens reforzare amb els joves de l’escola».

I tractaran de donar batalla a tots els grans clubs nacionals. «Som un club humild, però ambiciós» conta Benages. «Treballem amb molta ilusió i motivació i això es transmiteix en tots els companys i fa que a les competicions ens multipliquem».

I es multipliquen també gràcies als seus patrocinadors –Hammer Nutrition, Toldos valencia, Catalana Occidente, Voice, Cicloentreno, Cultbikes, Hispania, Mobel i les instal.lacions de Torrefiel per als entrenaments d’aigua- que de ben segur podrar ampliar per a la pròxima temporada. Competint en Primera Divisió. I amb ganes de donar guerra.


Fotos: @CTHURACAN

Compartir aquesta notícia a

1 Comentari

Trackbacks/Pingbacks

  1. #PremisSLA 2016: Club d’Aventura més destacat | SLA - […] Un Huracán de Triatlón […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »