Benidorm acull el Mundial d’aigües obertes

Diumenge 16 d’octubre hi haurà més de 600 nadadors a la fase final del circuit mundial de natació en aigües obertes Oceaman

L’icilità José Luis Larrosa principal opció local per a la victòria 

oceaman

 

La lluita amb la mar de la forma més directa possible. Amb el cos i l’única força dels braços i els peus. 600 nadadors de diversos punts del món es donaran cita pròxim diumenge 16 d’octubre a Benidorm a la cita final del circuit Oceaman, circuit internacional de natació en aigües obertes.

Els nadadors que aspiren al títol mundial hauran d’afrontar els 9,3 km de recorregut de la prova reina, amb eixida i arribada a la platja del Mal Pas de Benidorm, previ pas per l’Illa de Benidorm, ubicada a unes dos milles nautiques de la costa.

oceaman-tabarcaLarrosa, el gran favorit

Entre els aspirants a la victòria a esta prova de l’Oceanman Benidorm es troba l’ilicita José Luis Larrosa (CN Tenis Elche) guanyador de diverses travessies de natació, alguna d’elles de 81 km com la Bhagirati River Marathon Swim a la India, i guanyador també de l’Oceaman Tabarca passat mes de setembre.

En l’Oceaman Tabarca va tardar 02h 39 minuts en fer els 10 km de la prova i va vèncer clarament per davant de Borja Martín i José Luis Gil. Esta volta tindrà davant competidors de diverses nacionalitats, en especial italians, rusos i anglesos.

Un agotamiento con premio

Dos distàncies més

A més de la prova reina, hi haurà altres dos modalitats, el Half Oceaman, amb eixida des de l’Illa de Benidorm i arribada a la Platja del Mal Pas i altra popular amb una distància de 1,5 km.


 

Foto: Oceaman

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Benidorm acull el Mundial d’aigües obertes […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »