Trail a la Universitat

Este cap de setmana es celebra el III Congrés de Carreres per Muntanya a la UJI de Castelló 

FOTO WEB

 

Reflexions de Trail a la Terra del Trail. La província de Castelló, una de les més actives quant al Trail nacional, per nombre de proves i de corredors d’alt nivell, acull este cap de setmana del 14 al 16 d’octubre el III Congrés Internacional de Carreres per Muntanya, que tindrà lloc a la UJI (Universitat Jaume I de Castelló).

Com a les passades dos edicions, el Congrés preten aunar el treball del món universitari amb el món esportiu perquè puguen enriquir-se de forma mutua, com ja han fet a les passades edicions de 2014 i 2013, en una cita organitzada pel Servei d’Esports de la Universitat Jaume I en colaboració amb el Club de Carreres de Muntanya Desert Amunt i Penyagolosa Trails

Organització, seguimiento mèdic i preparació

En este 2016, el III Congrés està dividit en tres grans àrees temàtiques:

  • Organització, normativa i explotación turística de les carreras per muntanya
  • Seguiment mèdic i nutricional del corredor de muntanya
  • Preparación física, biomecánica i psicología del corredor de muntanya 

Els ponents i participants

Com a les passades edicions, el III Congrés Internacional de Carreres per Muntanya comptarà amb una ampla representació de ponents vinculats amb el món del Trail a diversos nivells, organitzats en diverses ponències i taules redones:

  • Michel Poletti, organitzador del Ultra Trail del Mont Blanc,
  • Carlos García de la AE Trail,
  • Darío Sanmiguel cardiòleg i corredor per muntanya,
  • Juan del Coso, Universitat Camilo José Cela de Madrid) 
  • Volker Scheer, doctor en Medicina per la University de Munich
  • Nicola Giovanelli
  • … 

…i els corredors

…i molt altres participants que mostraran la seua visió, estudis i coneiximents respecte del món del Trail, especialment amb la presència de grans corredors de muntanya com ara: Juanma Jiménez (top 10 al passat UTMB), Laia Cañes (líder de la Spain Ultra Cup «M», Manuel Merillas, Iván Ortíz, Azara García de los Salmones… així com organitzadors d’alguna de les proves locals més destacades com ara Penyagolosa Trails, MABO i Trail de Montanejos. 

Espiquer i Sense Límits Aventura

Al III Congrés Internacional de Carreres per Muntanya de Castelló també estarà present Jaime González, espiquer oficial FEDME i FEMECV i integrant del projecte Sense Límits Aventura.

Jaime González conduirà una taula redonda amb el títol «La situació del Trail Running i les Carreres por/de Muntanya en l’actualitat», on intenvindran Michel Poletti (UTMB), Carlos García (AE Trail), Vicente Cervera (Penyagolosa Trails), Francisco Durà (FEMECV) i Angel Font (FEMECV).  


Més dades:

http://www.congresocarrerasdemontana.com

SLA al Congrés Internacional de Castelló

Sense Límits Aventura, al Congrés de Carreres de la UJI

Malalties cardíaques en el Corredor de Muntanya

Automedicació a les carreres per muntanya

Fa falta entrenador per a ser corredor de muntanya?

“La copa d’Espanya FEDME ja no té repercussió”

Carreres de muntanya i dopatge

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »