Domini valencià al nacional de Bloc

Victòries de Jonatan Flor i Mari Carmen Alarcón al Campionat Absolut d’Escalada en Bloc a Barcelona

flor

 

L’alacantí Jonatan Flor i la valenciana Mari Carmen Alarcón s’han proclamat este cap de setmana Campions d’Espanya d’Escalada en Bloc a la prova que es va disputar al Climbat Foixarda de Barcelona.  Vora 80 escaladors arribats de tota Espanya es donaren cita este diumenge a Barcelona en la disputa del Campionat Absolut d’Escalada en BLOC FEDME que ha tingut un clar domini valencià.

Flor, altre títol nacional

Jonatan Flor en representació de la FEMECV suma un altre títol al seu llarg palmarés. L’absència de Javi Cano, present al Campionat del Món universitari a Sanghai, podia fer pensar en una victòria còmda de Flor, però l’escalador d’Elda va haver d’emprar-se a fons a la final on havia d’afrontar 4 blocs a resoldre a vista i només 5 minuts per a cada bloc.

No va ser fins a l’últim bloc on Flor va poder imposar-se davant el jove Mikel Linacisoro, que feia el seu debut en competició absoluta de bloc. En tercera posició va acabar el madrileño Sergio Verdasco.

“No sé cuál es mi límite”

Alarcón, per un pegue

En dones la victòria ha estat també molt ajustada per a Mari Carmen Alarcón, l’escaladora de Chiva que competeix en representació de la FEEC (Federació Catalana). Alarcón va fer Top en 3 de les 4 vies proposades i només un pegue li va permetre aconseguir el títol per davant de Maja Jonjic i de Maud Ansade.

I ara a per la Copa

I una volta acconseguit la victòria al Campionat Absolut, Flor i Alarcón continuen el seu camí dins de la Copa d’Espanya de Bloc on després de les proves disputades a València i Elx els dos tenen opcions de victòria global. Resten encara les proves de Bilbao, Barcelona i Madrid


Més dades i foto: http://noticias.fedme.es/index.php?mmod=article&file=details&iN=1018&clang=ES

 

Flor suma un nou Autonòmic

Altra Copa d’Espanya per a Flor

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Redován acull l’Autonòmic de dificultat | SLA - […] Domini valencià al nacional de Bloc […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »