El Cuadriatló també parla valencià

El valencià Alejandro Ortiz (CDM Avant Moncada) guanya el títol nacional de Cuadriatló en categoria junior

alex-ortiz

 

Per si el Triató no és suficient, arriba ara una nova modalitat: el Cuadriatló, composat per 4 modalitats: natació, ciclisme, piragüisme i carrera a peu. I en esta disciplina, també tenim esportistes valencians que marquen la pauta.

El valencià Alejandro Ortiz (CDM Avant Moncada Triatló i Paratriatló) s’ha proclamat este cap de setmana Campió d’Espanya de Cuadriatló en categoria junior a la prova que s’ha disputat a Extremadura, a l’embassament de Gabriel i Galán i les instal.lacions de «El Anillo» a Càceres.

alex-ortiz-2Amb la roda punxada

La victòria d’Alejandro té el doble mèrit de que en eixir de l’aigua, es va trobar en què tenia la roda de darrere de la bicicleta punxada i en volta d’abandonar va decidir fer els 18 km amb la roda punxada, ja que la bici és la seua major especialitat. Va mantindre el tipo, i va poder remuntar al segment de kayak, modalitat que practica amb el club de Piragüisme Pobla Marina.

Remuntada a peu

Els 5,6 km finals de carrera a peu els afrontava amb una desavantatja d’uns dos minuts respecte del líder, però segon a segon, va anar limant la diferència fins a guanyar la prova colocant-se primer just en el tram final, guanyant el Campionat d’Espanya de Cuadriatló en modalitat Junior i acabant el que fa 12 de la general absoluta.

Una gran èxit d’este jove triatleta de 18 anys, que du des dels 7 anys practicant triatló i que té clar que l’any vinent tornarà a defensar el títol. «Ha estat una experiència inoblidable i sens dubte, repetiré el pròxim any».

Relleus per clubs..

Amb este títol, Alejandro completa una gran setmana ja que fa uns dies va aconseguir també la victòria al Campionat d’Espanya de Relleus a Pulpí amb el seu club el CDM Avant Moncada Triatló i Paratriatló.


Fotos: Facebook CDM Avant Moncada

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] El Cuadriatló també parla valencià […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »