La Marina es vesteix de blau

Domini absolut del Portal de la Marina Xabia’s Bike a la marxa BTT de Llíber

lliber-azul

 

Primer, segon i tercer… i entrant els tres a la vegada en meta. Fent gala d’una superioritat insultat. La BTT a la Marina només té un nom i un color: el blau del Portal de la Marina Xabia’s Bike que passat cap de setmana va imposar la seua superioritat a la Marxa BTT de Llíber al igual que va fer fa unes setmanes a la marxa BTT d’Orba.

lliberEl primer en creuar meta va ser Dani Cepa, seguit a només un segon per Ade Moll i Tomás Miralles, qui a més, aconseguia la victòria en categoria junior. Ple de pòdium de color blau, quasi el mateix que ara fa una setmana a Orba, uns resultats que consoliden a Dani Cepa a la classificació general del Circuit BTT de les Comarques Centrals.

En categoria femenina també hi hagué domini quasi absolut del Portal de la Marina Xabia’s Bike amb victòria d’Alicia Margalejo, per davant de la seua companya de club Noemí Guillem. El pòdium el completava Amparo Chapa (Connect Cycling). 


  • Foto: Facebook Portal de la Marina Xabia’s Bike
Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »