Quesa busca campió provincial

Dissabte arriba el Trail Los Arqueros de Quesa, Campionat Provincial de Carreres de Llarg Recorregut FEMECV

quesa-1

 

53’5 km 2250+ per a buscar els campions provincials de llarga distància. Pròxim dissabte a Quesa arriba el Trail de Los Arqueros, Campionat Provincial de València de Carreres per Muntanya de Llarg Recorregut de la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana).

Recorregut espectacular

arquerosEls participants hauran d’afrontar els 53,5 km d’un recorregut circular amb eixida i arribada a esta localitat de la Canal de Navarrés a una prova que organitzen des del Club Deportivo de Quesa i on els corredors es trobaran a més un recorregut amb zones espectaculars com ara la zona de los Charcos i el Cañón del Rio Grande, en un recorregut que pot estar més pesat per la pluja caiguda al llarg d’esta setmana

Grans aspirants

Entre els aspirants al títol, alguns dels grans noms del Trail valencià, arribats més enllà de les fronteres de la província de València. Així les coses Remi Queral i Xari Adrián apareixen entre els llistat dels inscrits, disposats a dur-se el títol cap a terres castellonenques, tot i que en el cas de la categoria masculina Remi haurà de tindre cura amb Xavier Tomas (Serra Vernissa) que tractarà d’evitar que Remi puga regalar-se una victòria per a celebrar el seu aniversari.

Les inscripcions estan obertes fins pròxim 20 d’octubre a la plataforma de www.mychip.es


Més dades:

Rock de Valero a Crevillent

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »