Rescat múltiple a la Serra de les Agulles

Un grup de senderistes hagué de ser ajudat a tornar a casa en patir un esguinç un d’ells i arribar la nit

serra-de-les-agullesUn grup de 7 senderistes hagué de ser ajudat pel Consorci de Bombers i la Policia Local d’Alzira en no poder finalitzar la ruta que estaven realitzat per la Serra de les Agulles a Alzira passat diumenge 16 d’octubre.

Geocaching

Els senderistes, joves de diversos municipis de l’Horta, havien encetat la marxa guiats per un GPS i seguint les indicacions d’una web on es practica el geocaching -trobar diversos punts de referència a la muntanya-.

En un moment donat un dels senderistes va patir un giró de peu que impedia que poguera caminar, i estar fent-se també de nit, decidiren donar avís al Centre d’Emergències, segons informa el diari Levante-EMV.

Rescat i descens

Fins al punt on es trovaven es va desplaçar un helicòpter ab un equip de rescat del Consorci de Bombers que va traslladar el ferit a Xàtiva. Després, entre el propi equip de bomberes i la policia local d’Alzira ajudaren els altres joves a poder baixar de la zona «Cabalgando» de la Serra de les Agulles a través de la vall d’Aigües Vives.

Rutas salvajes: Serra de les Agulles

Una ruta difícil 

La ruta per la Serra de les Agulles i pel conegut com pas del cavall (en la foto) és una ruta de senderisme de certa dificultat. De fet està integrada dins de les propostes de senderisme salvatge que de tant en tant a Sense Límits Aventura ens proposen Noel Arráiz i Àgueda Monfort. En la seua proposta s’especifica la necessitat d’afrontar eixe pas del cavall equipats amb cordes, mosquetons, arnes i cascos.

Més dades: http://www.levante-emv.com/ribera/2016/10/18/rescatan-siete-senderistas-subieron-serra/1480777.html

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mor una senderista a Callosa | SLA - […] Rescat múltiple a la Serra de les Agulles […]
  2. Doble rescat a Petrer i a Castelló | SLA - […] Rescat múltiple a la Serra de les Agulles […]
  3. Doble rescat a VIlafranca i a Chulilla | SLA - […] Rescat múltiple a la Serra de les Agulles […]
  4. Rescat a Orihuela i a Chóvar | SLA - […] Rescat múltiple a la Serra de les Agulles […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »