El «bou» de Guadassuar

L’ultra fondista de Guadassuar Mario Bou, finisher de l’Ultra Man Toroman a Sevilla

bou-2

 

Com un bou. 3 dies consecutius de competició quasi sense descans. Nadant, donant pedals i corrent. Eixe va ser el repte que passat cap de setmana va afrontar Mario Bou l’ultrafondista de Guadassuar.

500 km en total

L’Ultraman Toroman a San José de la Rinconada a Sevilla va ser la prova que completar Mario Bou, un total de 500 km, repartits en 10 km de natació, vora 400 km en bicicleta i 84 km de carrera per muntanya, tot repartit en 3 dies, una prova que naix seguint els pasos del que en el seu moment va ser el DID Spain d’Alacant.

Did Spain, doble desafío

bou-1La dificultat d’este Ultra Man va estar, a més, en què el segment de bicicleta del primer día, 113 km, va ser un recorregut en bicicleta de muntanya, fet que encara posada més duresa a una dura ja de per si.

En tot cas, Mario Bou va poder apfrofitar la seua ampla experiència en proves de llarga distància en bicicleta per a poder afrontar eixos 113 km i els 285 km de l’endemà. Al llarg d’estos anys el de Guadassuar ha fet diversos reptes com ara Madrid Valencia Non Stop, Lisboa-Valencia, la Volta solidària a la Comunitat Valenciana o els 320 km Non Stop per la Via Verda de Ojos Negros.

320 km Non Stop, repte de Mario Bou

Volta ciclista solidària a la Comunitat

32 hores de competició

A la fi, Mario Bou va emprar un temps total de 32 h 26′ 29″ i va ser un dels 21 finishers de la prova a Sevilla, incorporant-se així a la llista de triatletes ultrafondistes valencians que han sigut capaços d’afrontar un Ultra Man (un doble triatló de distància Ironman).

Valencians finishers de Doble Ironman*

En eixe llistat trobem entre d’altres tots aquells que han estat finishers del DiD Spain en les seues diverses edicions com ara el mateix Ximo Rubert, Fernando Cantos, Victor Garanto, Eduardo Linares, Sergi Alberola… i molts altres, a més de Roser Baello / Roser Vidal, la primera dóna en Espanya en completar un doble Ironman en tota Espanya.  També l’alcoià Isra García va participar a l’Ultra Man de UK fa uns anys

*Pots ajudar-nos a completar la llista de valencians finishers de triatlons Doble Ironman?. Si veus que ens falta algun nom pots enviar-nos un correu a senselimits@senselimitsaventura.com. Gràcies!

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] El “bou” de Guadassuar […]
  2. #PremisSLA 2016: Triatleta més destacat | SLA - […] MARIO  BOU (CT Guadassuar / Big Bikes Carlet / Sanus Vitae) Guadassuar […]
  3. Els reis de la ressistència a pedals | SLA - […] El “bou” de Guadassuar […]
  4. Joguets per quilòmetres | Sense Límits Aventura - […] El “bou” de Guadassuar […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »