Queral i Adrián conquereixen Quesa

Victòria de Remi Queral i Xari Adrián a Los Arqueros de Quesa, Campionat Provincial de Carreres de Llarga Distància FEMECV

quesa-queral-2

 

Eren els grans favorits i a fe que ho demostraren. Més enllà de les seues fronteres habituals, Remi Queral i Xari Adrián, arribaren des de Benlloch i des de la Vall per a fer-se amb la victòria al Trail Los Arqueros de Quesa, prova que acollia el Campionat Provincial de les Carreres per Muntanya de Llarg Recorregut de la FEMECV.

Pocs, però valents

quesa-queralPocs però bons i valents van ser els corredors que afrontaren els 53’5 km 2250+, recorrent alguns dels paratges més atractius de la zona com ara la zona de Los Charcos o el Cañón del Rio Grande, en una prova que organitzava el Club Deportivo Quesa. 

Queral, Rama, Aparicio, Tomás…

L’atenció estava parada en els homes, amb més noms destacats tractant de disputar-li la victòria a Remi Queral. Així les coses, en un primer moment va ser Simón Rama (Mur i Castell-Tuga) qui va agafar el liderat de la prova.

Remi deixava fer al de Carcaixent, dossificant forces a l’espera que arribara el seu moment i veient com altres corredors com ara Xavier Tomas (Serra Vernissa) o Luis Aparicio (CxM València) mantenien també el tipo amb ell.

La lógica, però, va acabar imposant-se i a mida que passaren els kilometres Remi entrava en distàncies a les que està més acostumat -recordem que ha quedar segon a la Spain Ultra Cup- mentre per a la resta començava a fer-se pessada la prova.

Queral i Sebas, duel per la Spain Ultra Cup

A la fi, en meta, victoria del de Benlloch amb un temps de 05:08:25, amb Simón Rama en segona posició a uns 14 minuts (05:22:17) i  tercer Luis Aparicio amb 05:27:51.

Adrián, victòria en dones

En categoria femenina el favoritisme de Xari Adrián era més clar. I va quedar plasmat també a la línea de meta. La de la Vall d’Uixó va guanyar fent un temps de 06:44:28, que no només li van donar la victòria en la categoria femenina i el títol provincial, sinó que a més va acabar en la posició 14 de la general absoluta.

Valencians al Tor des Gegant

La segona plaça va ser per a Vicen Alemany (CA Corriols Sueca) amb 08:06:21 i en tercera posició entrava Verónica Sirvent (Running Cid Petrer) amb un temps de 08:2024.

quesa-xari-adrian

Campionats Provincials FEMECV

Amb la disputa del Trail Los Arqueros de Quesa es posa el punt i final a esta segona temporada dels Campionats Provincials de Carreres per Muntanya de Llarga Distància, amb la curiositat que al Campionat Provincial d’Alacant a Crevillent es va imposar un corredor valencià –Gabi Valero, de Rocafort– i al Campionat Provincial de València, han guanyat dos corredors castellonencs.


Més dades:

Quesa busca campió provincial

Rock de Valero a Crevillent

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Queral i Adrián conquereixen Quesa […]
  2. “Ja era hora que se’ns reconeguera” | SLA - […] Queral i Adrián conquereixen Quesa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »