Els 212 cims de 3000… en 90 minuts

Conferència este divendres 28 d’octubre de Javi García Maskarell a Xàtiva per a parlar de la seua ascensió al 212 cims de més de 3000 metres al Pirineu

maskarell

 

«Imagines dies blaus amb nits plenes d’estrel.les, imagines moments feliços i també dificils, perquè per a ser feliç hi ha que aprendre a disfrutar de cada instant que ens toca viure. Imagines llocs màgics on el temps passa lent i pots assaborir cada segon…».

I assaborint cada segon al llarg de 8 anys l’aventurer de Xàtiva Javi García Maskarell va pujar els 212 cims de més de 3000 metres que hi ha al Pirineu. Aprofitant cada espai de temps lliure, cap de setmana solt, setmana santa i els estius fonamentalment de 2003 a 2011 per anar recorrent totes i cada una de les zones del Pirineu: Balaitus, Panticosa, Vignemale-Bujaruelo, Ordesa-Monte Perdido, La Munia, Bachimala-Culfreda, Posets, Maladeto, Aneto…

La Conferència

Pròxim divendres 28 d’octubre a les 20:00 h Javi García Maskarell explicarà la seua experiència a una xarrada que farà a la Casa de la Cultura de Xàtiva amb motiu del 25 aniversari del Centre Excursionista de Xàtiva. En poc més de 90 minuts, els 212 3000 del Pirineu, contant vivència, anècdotes i situacions a l’hora de fer estos 212 cims de més de 3000 metres quasi sempre en solitari.

La xarrada anirà acompanyada per múltiples fotografies i vídeos amb els que Javi ha anat documentant cada una de les seues activitats i que podeu trobar a www.maskarell.org

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »