Puche es retroba amb l’escalada

Victòria de Carlos Puche i María Amparo Martínez a l’Autonòmic d’Escalada de Dificultat FEMECV a Redován

redovan-2

Redován va viure passat cap de setmana una gran jornada d’escalada. El rocòdrom d’esta localitat alacantina, ubicat pròxim al Poliesportiu Los Pasos va acollir una ampla de representació dels millors escaladors de dificultat de la Comunitat Valenciana. I entre d’ells, el polivalente Carlos Puche va ser qui va aconseguir la victòria en categoria absoluta masculina.

puche 1Tot Terreny Puche

Tot terreny Puche es va retrobar amb l’escalada i va aconseguir un títol a l’autonòmic d’escalada de dificultat que ja havia aconseguit al 2010, anys abans que una lesió al dit l’apartara d’esta modalitat esportiva i el fera centrar-se en la pràctica del Triatló, tal i com ens va contar a una entrevista al número 8 de la revista Sense Límits Aventura.

El Triatló el va ajudar a mantindre’s en la practica esportiva i a superar una lesió que li trencava momentaneament els seus somnis en l’escalada.

Todo Terreno Puche

En este 2016, recuperat plenament de la lesió i recuperades també les motivacions, Puche ha aconseguit uns dels grans propòsit del seu repte All in One, aconseguint el títol Autonòmic d’Escalda de Dificultat, per davant de González Martínez i de Pedro Samblas, en una final en què es classificaren 8 participants i que va comptar amb molta presència de públic passat dissabte de vesprada. En categoria femenina la victoria va ser per a María Amparo Martínez Ortola per davant de Cris Robres Aniorte. 

redovan-4Més categories

Més enllà de les categories absolutes, a Redován es va celebrar també els autonòmics de la resta de categories amb la victòria d’Anna Martínez i Eric Segura en sub’9, Lara Elizabeth Stewart i Manolo Stewart en sub’12, Silvia Fayos i Carlos Ibáñez en sub’16 i Mari Santamarta i Heron Baquero en sub’18.

Les proves de les categories sub’9 a sub’18 tingueren lloc en el matí de dissabte en una jornada organitzada pel Club de Montaña Redován.

redovan-8


Redován acull l’Autonòmic de dificultat

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Puche es retroba amb l’escalada […]
  2. #PremisSLA 2016: Escalador més destacat | SLA - […] Puche es retroba amb l’escalada […]
  3. Escalant al futur | Sense Límits Aventura - […] Puche es retroba amb l’escalada […]
  4. Autonòmic de dificultat a Redován | Sense Límits Aventura - […] Puche es retroba amb l’escalada […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »