Resolució concurs SPA Trail Montanejos

Els guanyadors d’un bono d’SPA per a dos persones al Balenari de Montanejos són… 

balneari

 

A poc més de 10 dies perquè arribe el Trail de Montanejos pròxim 5 i 6 de novembre arriba el moment de donar a conéixer els noms de les persones que heu guanyat una sessió d’SPA per a dos persones en el concurs que posarem en marxa la passada setmana gràcies a Trail Montanejos i el Balneari de Montanejos.

Els guanyadors

De tots aquells que heu participat i heu complits els requisits: ser seguidors de twitter o facebook de Sense Límits i compartir o retuitejar la publicació on es feia referència al concurs les dos persones guanyadores són:

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al correu senselimits@senselimitsaventura.com perquè traslladem les vostres dades a l’organització i vos indiquem de quina manera poder disfrutar de la sessió d’SPA. Gràcies i a disfrutar!!!


Més dades:

 

Sorteo Spa Trail de Montanejos

Amat se’n du el duel de Montanejos

Bernad guanya en la Festa del Trail

Montanejos es Trail

http://trailmontanejos.orghttp://senselimitsaventura.com/2015/09/30/el-trail-mes-verd/

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Resolució concurs SPA Trail Montanejos […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »