D’Onil a Pekin

Els orientadors alacantins Violeta Feliciano i Antonio Martínez participen al Park World Tour – Beijing O-Week 

pekin

 

Fent orientació… a l’altra banda del món. A Pekin han marxat i estat estos dies dos dels nostres orientadors més destacats, Violeta Feliciano i Antonio Martínez, integrant la selecció espanyola que participa al llarg de tota la setmana al Park World Tour que en el seu 20 aniversari està desenrollant-se a Pekin.

Els resultats

pekin-2Els dos orientadors d’Onil han pres part ja en la modalitat de distància sprint, Antonio fent la posició 8 amb un temps de 00:11:25:2 a la primera etapa i l’11 a la segona amb un temps de 15:26:30, i Violeta fent la posició 12 (00:12:41’8) a la primera prova i la posició 18 a la segona amb un temps de 20:17:40.

Els dos han participat també a la modalitat de Mitja distància Antonio fent el que fa 16 amb un temps de 00:35:36’4 i Violeta la que fa 15 amb un temps de 00:36:17’10. Encara resten dos proves a disputar divendres 28 un Super Sprint i dissabte 29 una última prova Sprint.

Una bona experiència internacional en què, a més, estan aprofitat per a conéixer una nova cultura, ben diferent a la de la seua Onil natal.


Orientadors amb ànima de Trail

“Si em passara al Trail… no sé on arribaria”

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Montanejos reviu el duel | SLA - […]  Hi haurà que vore en tot cas l’estat de forma d’Antonio Martínez que arriba de participar a Pekin a una…
  2. La victòria com a rutina | SLA - […] D’Onil a Pekin […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »