Amat busca la corona nacional

L’alacantí Dani Amat pot proclamar-se campió de la Copa d’Espanya d’Ultra Trail FEDME este cap de setmana a Màlaga

«Arribe de líder i tinc un poc de marge amb el segón i tercer, però la carrera és molt llarga i pot passar qualsevol cosa»

amat 2

 

130 km 6000+ per a definir el campió de la Copa d’Espanya d’Ultra Trail FEDME. La Gran Vuelta al Valle del Genal a Màlaga arriba este cap de setmana per a definir els campions i allà estarà l’alacantí Dani Amat per a aconseguir la victòria final.

La batalla més llarga

Ho té a la seua mà ja que el corredor d’Elda arriba com a líder després de la seua victòria al Mondúber Trail i la sisena plaça a l’Ultra Montseny. «Arribe de líder i tinc un poc de marge amb el segón i tercer, però la carrera és molt llarga i pot passar qualsevol cosa». 

 

Amat reina també en el Mondúber

I la carrera serà llarga -tot i una última modificació al recorregut que li ha llevar alguns koilòmetres- la més llarga de les 3 amb 130 km i 6000+ amb eixida i arribada de Gaucín, amb un recorregut que transita pels 15 municipis d’esta Vall del Genal, que seran els que viuran la batalla entre Dani Amat (Selecció valenciana FEMECV), Francisco Mendoza (Selecció Múrcia) i Antonio Cayetano, primer, segon i tercer a la general.

Controlant

«Vull eixir tranquil i controlant un poc la gent de la Copa i anar reservant fins el km 100 que a partir d’ahi serà quan realment comence la prova. L ‘objectiu principal és acabar i fer pòdium de la Copa, però si vaig fort i em trobe bé, aniré a per totes».

Amat arriba en tot cas amb la tranquilitat dels deures fets: «Vaig tranquil perquè el meu objectiu era intentar fer pòdium en una prova de la Copa d’Espanya, ho vaig fer al Mondúber amb victòria i enguany estic tenint una molt bona temporada».

L’ajuda externa i… l’orxata

I comptarà amb l’ajuda dels amics i del seu gran secret: l’orxata. «Venen els meus amics a fer-me els avituallaments animar-me i dur-me l’orxata… això a una carrera tan dura també motiva i et dóna molt força».

El secret està en… l’orxata

L’eixida a la Gran Vuelta al Valle del Genal serà este dissabte a les 06:00 h.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Amat busca la corona nacional […]
  2. Chiva cierra la temporada a lo grande | SLA - […] A pesar del dominio aplastante en las ediciones anteriores, de la ventaja de conocer recorrido y los detalles, Santi…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »