El Trail valencià dóna un pas endavant

La victòria de Dani Amat a la Copa d’Ultra Trail FEDME i la plata femenina per equips al Mundial de Trail amb Tere Nimes, Raquel Martínez i Laia Cañes completen un 2016 excel.lent

amat-podium

 

Un pas de gegant. El Trail valencià ha fet en este 2016 un colp damunt de la taula a nivell nacional aconseguint grans resultats que consoliden el creiximent i l’efervescència que per este esport que des dels seus origens hem tingut a la nostra terra i que ara es veu plasmat en resultats molt destacats a nivell nacional i també internacional.

Copa Ultra Trail FEDME i Mundial IAAF

mundial-donesEl cap de setmana ens deixa dos mostres més que venen a completar un 2016 excel.lent:

  • la victòria de l’alacantí d’Elda Dani Amat a la Copa d’Espanya d’Ultra Trail FEDME, amb la seua tercera plaça a la Gran Vuelta de la Valle del Genal a Malaga 130 km 6000+,
  • i la plata aconseguida al Mundial de Trail IAAF a Portugal per part d’un equip espanyol femení composat en un 50% per corredors de la terra: l’alacantina de la Vilajoiosa Tere Nimes i les corredores de Castelló Laia Cañes i Raquel Martínez.

El Mundial de Trail més valencià

Spain Ultra Cup

Són grans resultats que venen a afegir-se a altres més que hem anat sumant en este 2016, com ara el doblet en la Spain Ultra Cup, de la mà de Sebas Sánchez i Remi Queral, dominadors absoluts el de Petrer i el de Benlloch del que està considerat com el circuit d’Ultra Trails nacional més complet de la península, on ja en edicions anteriors hem tingut domini de corredors valencians amb la victòria en 2015 de Sonia Escuriola i al 2014 d’Alicia Chaveli.

Sebas guanya la Spain Ultra Cup més igualada

En este mateix circuit de la Spain Ultra Cup, hem d’anotar en la seua versió «M» la victòria global a la general de Miguel Angel Sánchez Cebrián, renascut el corredor de Petrer després d’estar uns anys sense poder competir al màxim nivell i que en este 2016 ha estat a un nivell excel.lent, i cal assenyalar també les opcions de Laia Cañes de fer-se també en la general femenina.

I al UTMB

I més enllà de les nostres fronteres, cada volta aconseguim més i millors resultats, també a les grans proves i a la cita per excel.lència: el UTMB, que en este 2016 ha estat l’UTMB més valencià.

l’UTMB més valencià

En este 2016 s’ha donat endavant també un pas en el UTMB colocant a 4 dels nostres corredors entre els 30 primers, amb Juanma Jiménez el que fa 10, Víctor Bernad el que fa 13, Roberto Gil el 24 i Paco Sáez el 27, a més d’Alicia Chaveli la que fa 19 en categoria femenina.

I també a la resta de proves de l’òrbita UTMB es van sumar grans resultats, amb el pòdium de Tere Nimes a la CCC, amb Raquel Martínez la que fa 5 i Eva Bellés i Belén Agut dins del top 30, i el doble top 10 femení a la TDS amb Carmen María Pérez Serrano en 4 posició i Marian Bertolo la que fa 10.

suecia 1Experiències exòtiques

Per últim resellar com cada volta són més els corredors de la nostra terra que més enllà dels resultats, participen a les grans cites del Trail nacional o també internacional.

Provant i corrent per paratges per a descobrir on també deixen emprenta de que ací, a la Comunitat Valenciana, més enllà de la imatge turística de sol i platja, tenim muntanya i muntanyers, tenim Trail i molts bons corredors amb ganes de menjar-se el món.

Què ens depararà el 2017???

 

*Si veus que ens falta alguna dada destacada del Trail valencià en este 2016 ens ho pots fer saber a senselimits@senselimitsaventura.com


Sebas guanya la Spain Ultra Cup més igualada

“Hi ha Señor del Trail per a molt de temps”

l’UTMB més valencià

La terra del UTMB

Nimes torna amb pòdium a la CCC

Doble Top 10 valencià a la TDS

De Suècia a Suïssa, experiències valencianes de Trail

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El secreto está en Petrer | SLA - […] El Trail valencià dóna un pas endavant […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »