Mor una senderista a Callosa

Una jove francesa va perder la vida en rebre l’impacte d’una roca

Rescatada una dona al cim del Penyal d’Ifach

 

tw-penyal

 

El cap de setmana ens deixa de nou una notícia luctuosa a les nostres muntanyes. La Sierra de Callosa de Segura va ser el lloc on una jove va perdre la vida en rebre l’impacte d’una roca que es va desprendre de la muntanya mentre estava fent una ruta de senderisme.

tw-rescatLa jove, una francesa de 24 anys resident a Elx, va rebre un fort impacte al cap que va fer impossible salvar-li la seua vida per part dels equips de rescat dels Bombers d’Alacant desplaçats fins a la zona.

Les equips de rescat hagueren d’atendre també el seu acompanyant, un jove de 30 anys també francés que va patir una fractura al braç producte de l’impacte de la mateixa roca i va ser trasladat en helicòpter, segons indica el Diario Información.

Rescat al Penya d’Ifach

També este cap de setmana hagueren d’actuar els integrants del Grup de Rescat dels Bombers d’Alacant per ajudar a una dona que havia patit una caiguda al Penya d’Ifach.

Segons indicaren al seu compter de twitter, la dona estava ja al cim del Penyal quan va patir una caiguda que li va provocar diverses ferides a la munyica i al genoll. Davant la impossibilitat de baixar pel seu propi peu, hagué, esta dóna -una madrilenya de 50 anys-  hagué de ser traslladada en helicòpter des del cim fins a la base del Penyal des d’on una ambulància la va traslladar a un centre sanitari.


Rescat múltiple a la Serra de les Agulles

Rescat a Millares

Rescat múltiple al Puig campana

Rescat al Montgó

Rescatat un ciclista a un barranc a Eslida

Doble rescat a la Cova Tallà

Rescatats dos senderistes a Chulilla

Triple rescat a la Muntanya

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doble rescat a Petrer i a Castelló | SLA - […] Mor una senderista a Callosa […]
  2. Rescatat un ciclista a Castelló | SLA - […] Mor una senderista a Callosa […]
  3. Doble rescat a VIlafranca i a Chulilla | SLA - […] Mor una senderista a Callosa […]
  4. Rescat a Orihuela i a Chóvar | SLA - […] Mor una senderista a Callosa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »