Una aposta pel senderisme inclusiu

El Centre Excursionista d’Alacant realitza activitats de senderisme per a tots amb COCEMFE

senderisme-1

 

Perquè la muntanya i la natura és cosa de tots, i és per a tots. Perquè tot el món puga disfrutar de la muntanya des del Centre Excursionista d’Alacant continuen en el seu programa de senderisme i de col.laboració amb COCEMFE (Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica)

Via verda d’Alcoi

senderisme-2Passat 23 d’octubre realitzaren una activitat de senderisme inclusiu a la via verda d’Alcoi. Van ser en total uns 9 km de recorregut amb molt bones vistes de les serralades que envolten Alcoi i els participants, uns 45 entre socis del club i usuaris de COCEMFE, van gaudir d’un agradable dia de convivència a la natura.

 

 

L’objectiu d’aquestes caminades no es el repte esportiu sinó afavorir l’accés a la muntanya i la natura per part de les persones amb discapacitat, alhora que normalitzem la seua presència en qualsevol àmbit. No tan sóls respecte als participants, en especial els xiquets, sinó també de la resta de persones amb què ens creuarem durant la marxa, com vam poder comprovar.


Fotos i més dades: http://www.cealicante.org/2016/10/via-verda-dalcoi.html#more

Senderisme sense límits

60 anys fent muntanya a Alacant

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »