Dones ampliant fronteres

Victòries de Marian Bertolo a la Apuko Extrem i de Carmen María Pérez Serrano a Ibiza Trail Maratón amb Clara Rada fent també pòdium

carmen-maria-ibiza

 

Les dones valencianes mostren múscul. Cap de setmana redó per a les nostres corredores per muntanya, que a més d’estar molt ben representades al Mundial de Trail IAAF amb Tere Nimes, Laia Cañes i Raquel Martínez, aconseguiren de la mà de Marian Bertolo i Carmen María Pérez Serrano victòries destacades a Eivissa i Bizkaia.

Ibiza Trail Maratón amb sabor valencià

A Eivissa victòria de Carmen María Pérez Serrano (Rompiendo Límites) que a més va estar acompanyada en el pòdium per altra corredora de la terra com Clara Rada (Mur i Castell Tuga). Van ser les grans dominadores d’una marató per montanya amb ampla representació de corredors de la Comunitat Valenciana entre els vora 1000 participants i on els millors resultats arribaren en categoria femenina.

Carmen María va aconseguir la victòria en els 42,46 km 4021+ amb un temps de 04:57:14, dominant els parcials des del primer moment, i demostrar que maté un gran estat de forma després d’haver aconseguit fer top 5 a la passada edició de la CCC del UTMB. La corredora de Paterna va estar acompanyada al pòdium per Clara Rada que va fer un temps en meta de 05:09:41.

A més, cal resenhar també la victòria d’Eloy Morales (Trail Villar) a la modalitat de mitja marató de muntanya

Apuko per a Bertolo

marian-bertoloEls èxits de les dones valencianes ens arribaren també este cap de setmana des de Bizkaia on Marian Bertolo (Mur i Castell-Tuga) va aconseguir la victòria a la Apuko Extrem, 110 km 7000+.

La corredora de Sagunt va emprar un temps de 18:40:26, per davant d’Esther Hernández i Jone Urkizu i aconseguint a més una destacada posició 12 en la general absoluta.

Una Apuko en groc

En eixa general cal destacar també els bons resultats d’altres corredors de la terra com ara Ezequiel Cuesta Prieto (Mur i Castell-Tuga) que va fer segon de la general amb un temps de 16:39:30, amb el seu company Juan Carlos Carcelen (Mur i Castell-Tiga) el que fa 6 amb 17:50:10.

Encara un altre corredor del Mur i Castell dins del top 10 com Xavi Zorrilla el que fa 8 amb un temps de 18:01:16 i Pep Miguel Guillen el que fa 13 amb 18:40:27, entrant en meta amb Marian Bertolo, al igual que feren a la passada edició de la TDS.

Estarlich, pòdium a la EurAfrica Trail

I per tancar el cap de setmana d’èxit de les dones, Karol Estarlich va fer pòdium a la Eurafrica Trail, una nou concepte de carrera que uneix corrent per muntanya els dos continents, Europa i Àfrica.

La corredora de Xàbia va acabar en tercera posició en la modalitat de Intercontinental 80, 80 km repartits en dos etapas i en els dos continents. La primera va ser dissabte 29 d’octubre a Algeciras, amb 50 km 2100+ corrent pel Parc Natural de los Alcornocales, i la segona a l’endemà a Chaquen al Marroc amb 29 km 1738+ corrent pel Parc National de Talasemmtanne, dins de la reserva de la Biosfera Internacional del Mediterrani.

Karol va emprar un temps en les dos etapes de 12h 13′ 18″ sent només superada per Rafaela Roman del Río, i Anna Comet, que va ser la guanyadora. En categoria masculina la victòria va ser per a Zaid Ait Malek.


  • Fotos: Facebook Ibiza Trail Maratón / @SpainUltraCup
  • Més dades:

Doble Top 10 valencià a la TDS

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Dones ampliant fronteres […]
  2. Un pòdium a la vora del mar, a Almeria | Sense Límits Aventura - […] Dones ampliant fronteres […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »