Escalada en femení

Montesa i Xàtiva acullen pròxim cap de setmana la Concentració d’Escalada Femenina FEMECV

femecv video

 

2016_cartel-escalada-femenina_webLes dones escaladores de la Comunitat Valenciana tenen una cita este cap de setmana. Pròxim 5 i 6 de novembre tindrà lloc la Concentració d’Escalada Femenina que organitza la Vocalia de la Dona i Esport de la FEMECV.

La concentració tindrà lloc a la província de València, en una doble ubicació. Dissabte a la zona d’escalada de la Mola de Montesa, i diumenge a la zona de l’Aventador a Xàtiva, en un cap de setmana ple d’escalada on es farà nit a l’Aula de la Natura de Canals.

Una jove promesa

A més de l’experiència directa a la roca, la Cocentració d’Escalada Femenina presenta enguanya algunes novetats com ara la classe de Mindfulness «Escalando con Atención Plena», a càrrec de la psicóloga i Escaladora Analía, i una presentació d’una jove promesa femenina de la zona Lucía Sempere, una xiqueta de la que ja vos hem parlat ací al Sense Límits Aventura.

La xiqueta que somniava amb piolets

Les inscripcions costen 10 euros i es poden fer a través omplint el següent formulari:  https://goo.gl/forms/A1QJE0OjltnxYjPO2

Una 6c amb 10 anys


Més dades:

 

Escalada en clau femenina

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »