Un pòdium… entre dos continents

La corredora alacantina Karol Estarlich acaba tercera a la EurAfrica Trail

aurafrica

 

Dos continents units per una mateixa passiò: còrrer per muntanya. Per damunt de diferències culturals, idiomàtiques o geogràfiques. La EurAfrica va reunir passat cap de setmana una bona nòmina de corredors dispostas a viure una experiència novedosa.

I entre d’ells com sempre corredors de la Comunitat Valenciana, com ara l’alacantina Karol Estarlich (Desnivel+Trail i Esports Colau) que a més, va fer pòdium a la modalitat més completa, la Intercontinental 80, 80 km repartits en dos etapes i en els dos continents.

Corrent pels Parc Naturals

La primera va ser dissabte 29 d’octubre a Algeciras, amb 50 km 2100+ corrent per l’espectacular Parc Natural de los Alcornocales, i la segona a l’endemà a Chaquen al Marroc amb 29 km 1738+ corrent pel Parc National de Talasemmtanne, dins de la reserva de la Biosfera Internacional del Mediterrani.

Karol va emprar un temps en les dos etapes de 12h 13′ 18″ sent només superada per Rafaela Roman del Río, i Anna Comet, que va ser la guanyadora. En categoria masculina la victòria va ser per a Zaid Ait Malek.

La corredora de Castell de Castells suma un nou pòdium en este 2016 on ja va aconseguir un molt meritori a la Menorca Costa Nord, i més recentment va aconseguir la victòria al Ultra Trail del Rincón


  • Foto: Facebook EurAfrica Trail
  • Més dades:

Caiguda i pòdium a Menorca

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Un pòdium… entre dos continents […]
  2. El KV Gandia més obert | SLA - […] però el listat d’inscrits també presenta noms destacats com ara Alicia Chaveli (SAM Trail), Karol Estarlich (Desnivel + Trail)…
  3. Un pòdium… entre dos continents | Sense Límits Aventura - […] Un pòdium… entre dos continents […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »