Montanejos reviu el duel

El Trail de Montanejos reuneix este cap de semana alguns dels nostres millors corredors per muntanya

montanejos 2

Amat, Bernad, Adell, Rama, Serrano, Bernat, Alvariño, Tamarit… només amb els cognoms queda clar el nivell que hi haurà este cap de setmana al Trail de Montanejos, la que segons indiquen els organitzadors és possiblement una de les carreres per muntanya més boniques de la Comunitat Valenciana.

I a tenor de la llista d’inscrits per al TdM 55 km una de les més competides en les dos categories. En homes es reedita el duel de la passada edició entre el guanyadors de les dos passades edicions: Víctor Bernad (AML Sport HG-Meridiano 0) i Dani Amat (Running Cid Petrer).

Amat se’n du el duel de Montanejos

Bernad guanya en la Festa del Trail

El corredor d’Elda arriba amb la moral pels núvols després de proclamar-se fa uns dies campió de la Copa d’Espanya d’Ultra Trail FEDME, però amb les cames carregades després dels 130 km de la Gran Vuelta del Vall del Genal a Màlaga.

 

“Hi ha Señor del Trail per a molt de temps”

A estos 2 grans favoritos cal afegir altres noms de corredors que tractaran de donar batalla i lluitaran pel pòdium com és el cas de Cristóbal Adell (Team La Sportiva), cada volta més habituat a les proves de distància mitja, Simon Rama (Mur i Castell-Tuga) que ve de fer una bona prova al Campionat Provincial de CxM FEMECV a Quesa o el seu company de club Jonhatan Roglà, guanyador l’any passat al TdM 30 km que enguany provarà en la distància reina.

I lamentar l’absència per baixa d’última hora de Miguel Angel Sánchez Cebrián (Marathon Crevillent), el corredor de Petrer que s’ha proclamat campió de la Spain Ultra Cup, versió «M», i a qui la distància de 55 km li anava perfecta per a les seues condicions, però tot i estar inscrit no estarà finalment en la línea d’eixida.

Competència en dones 

En clau femenina la batalla també es presenta més que interesante amb la presència de 4 de les millors corredores per muntanya de la nostra terra i alguna de les que està en millor forma: Carmen María Pérez Serrano (Rompiendo Límites) i Eva Bernat (CxM Valencia) que lluitaran per la victòria en la modalitat TdM 30 km, venint les dos d’estar en gran moment de forma: CarmenMaría de vèncer a la Ibiza Trail Maratón i Eva Bernat de fer pòdium a la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya FEDME. A més Olatx Alvariño (Mis Jueves), que tractarà de revalidar el títol en la modalitat de TdM 55 km. 

Orientadors vs Corredors

Orientadors vs corredors per muntanya. Qui guanyarà esta volta? El III Trail de Montanejos presenta també l’al.licient especial del duel entre orientadors i corredors que ja hem viscut en diverses ocasions en este 2016, en algunes d’elles amb sorpresa com al Campionat Absolut de CxM FEMECV a Tavernes.

Sorpresa a Tavernes

L’orientador d’Onil Antonio Martínez i el seu company Andreu Blanes, en companyia del d’Alcoi Emili Sellés, en la seua doble condició de corredor i orientador.

De Pekín a Montanejos

Sellés arriba en forma després de sumar diverses victòries a les proves del Circuit Xitxarra Trail, i tractarà de fer-se amb la victòria en el TdM 30 km després de fer segon a les dos edicions passades. Esta volta no tindrà davant a Roglà, però si a Carlos Aguilella que després de fer pòdium dos anys al TdM 55 km tractarà de buscar la victòria en el TdM 30 km

Blanes i Martínez tractaran de buscar la victòria al TdM 15 km, una distància curta que s’adequa molt a l’explosivitat a la que estan acostumats a les proves d’Orientació.  Hi haurà que vore en tot cas l’estat de forma d’Antonio Martínez que arriba de participar a Pekin a una prova de la Park World Tour en companyia de Violeta Feliciano, orientadora que també participarà al TdM 15 km.

Horaris:

  • Dissabte 5 novembre:
    • 08:00 h Eixida TdM 55 km
    • 09:30 h Eixida TdM 15 km
  • Diumenge 6 novembre
    • 09:00 Eixida TdM 30 km

Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Montanejos reviu el duel […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »