Banyeres obri el Ducross Extremme més obert

Dissabte 5 de novembre arriba el XI Duatló Cross de Banyeres de Mariola

banyeres

 

banyeres-cartellBanyeres obri la temporada de Duatlons… per muntanya. Dissabte 5 de novembre arriba una nova edició del Duatló Cross de Banyeres de Mariola, prova que servirà, a més, per a encetar el circuit Ducross Extremme, circuit de duatlon cross que organitza la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

150 participants

Vora 150 participants es donaran cita al XI Duatlo Cross de Banyeres de Mariola per afrontar els 5,22 km de carrera a peu inicial, els 17,6 km de bicicleta de muntanya i un ultim segment de 3,3 km de nou de carrera a peu pel terme municipal d’esta localitat alacantina, en una prova que organitza el Club Triatló Banyeres de Mariola. 

Un circuit obert

Banyeres enceta el camí d’una Ducross Extremme que arriba més oberta que mai ja que el guanyador de les passades edicions José Carlos Núñez (A300 W Elche) no participarà enguany en cap de les proves, ja que per davant té altres reptes sobre el món de les dos redes. De fet, ha estat participant recentment a la Marruecos on Bike integrant dins de l’equip Elche On Bike

El Ducross como teràpia

L’eixida del XI Duatló Cross de Banyeres tindrà lloc dissabte 5 de novembre a les 15:30 h al Pavelló Poliesportiu Municipal. De matí tindrà lloc el Duatló escolar de Banyeres.

La de Banyeres serà la primera parada d’un circuit de Ducross Extremme que en este 2016 estarà compotas per 4 proves: Banyeres, Torremendo, Elx i Rojales.

Nova edició del Ducross Extremme


Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Banyeres obri el Ducross Extremme més obert […]
  2. Banyeres tria els primers guanyadors | SLA - […] Banyeres obri el Ducross Extremme més obert […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »