Adell imposa la seua llei a Montanejos

Victòria ajustada de Cristóbal Adell al Trail Montanejos davant Cristian Callau i Víctor Bernad

Victòria en dones per a Marisa Vilagrasa per davant d’Alba García i Olatx Alvariño

 

montanejos-adell

1 segon de diferència després de 55 km corrent. Patint i disfrutant de les muntanyes de l’Alt Millars. En una de les proves més boniques de la Comunitat Valenciana. I de les més compendies. I ho va ser fins el final on Cristobal Adell (La Sportiva) va vèncer de forma molt ajustada davant Cristian Callau (Mur i Castell-Tuga) i uneix el seu nom al des de Víctor Bernad (AML Sport-Mediriano 0) i Dani Amat en el palmarés del Tdm 55 km.

Amat se’n du el duel de Montanejos

Bernad guanya en la Festa del Trail

Una gran lluita

montanejos-adell-callauHi havia previsió de molta lluita amb tots els grans noms que hi havia a la línea d’eixida i així ha sigut. De seguida s’ha format un primer grup de 5 amb Cristian Callau, Cristóbal Adell, Víctor Bernad, Jonathan Roglà (Mur i Castell-Ruga) i Simón Rama (Mur i Castell-Tuga), que passaven junts pel primer punt de control a Los Estrechos.

El primer en obrir les hostilitats ha estat Simón Rama, el corredor de Caicaixent que passava en solitari al Cantón (km 18,5), amb vora mig minut d’avantatge respecte de Bernad i Callau, amb Adell guardant forces uns segons després. El d’Albocàsser mantindria la calma tot i que a l’equador de la prova, al pas per Monzona (km 27) marxaven en solitari Callau, Bernad i Roglà.

Una lluita a 4

A mida que passaven els km quedava clar que estos 4 corredors: Adell, Callau, Bernad i Roglà es disputarien la victòria. Passaven junts pel punt de control de calpes (km 36) i també al Morrón (km. 42). Tensió màxima tractant de vore en el rostre el signes de la fatiga per saber el moment en què pegar l’atac final. Eixe atac arribaria abans de la Maimona. Marxaven per davant Adell que passaria pel km 50 amb mig minut respecte de Callau amb Bernad i Roglà més endarrerits i sense opcions a la victòria.

sla-12-portadaÚltims kilòmetres ajustats…

Semblava una victòria ja clara per a Adell, però quedava encara una última bala en la recàmera a Callau, el corredor de la Vall d’Uixó que està demostrat en este 2016 un gran estat de forma com ha demostrat amb els pòdiums i les victòries al 3 Cims de Vilafamés, Camins de Cabres i Entreparets, Catí i la Subida al Peloto als últims mesos.

Un últim esforç de Callau feia aprofitant també el temps perdut per Adell en enganyar-se de camí va fer que l’entrada a meta es definira per només 1 segon, en un final agònic on Adell suma altra victòria de prestigi al seu palmarés en este 2016 com la Cursa per Muntanya de Vistabella.

Adell arriba en plena forma i justificant amb motius de pes ser el protagonista de la portada del número 12 de Sense Límits Aventura

Adell torna a renàixer a Vistabella

A la fi 04:50:19 per a Cristóbal Adell, pels 04:50:20 de Cristian Callau, que dóna un avís per a futures proves com la pròxima Marató dels Dements. Víctor Bernad, gràcies als esforços finals per retallar diferències feia tercer amb 04:52:16. El top 5 el completaven Jonathan Roglà amb 05:02:30 i Miguel Torrijo (CA Edeta) quint amb 05:06:18

montanejos-femI en dones…

En categoria femenina la victòria ha estat per a Marisa Vilagrasa Blanco (Som Passatge) amb un temps de 06:23:28, per davant d’Alba García Fuentes (Gent de Foios) amb 06:41:08.

En tercera posició entrava Olatx Alvariño (Mis Jueves) que no ha pogut repetir la victòria de 2015 però ha tornat a pujar al pòdium de Montanejos fent un temps de 06:47:02.


Compartir aquesta notícia a

3 Comentaris

 1. Lamentable la diferència de contingut entre la crònica de dones i d’homes…

  I la cursa de 15 km per l’any vinent, on hi participava el campió autonòmic i a més de que ha baixat el rècord de la prova en gairebé 10 minuts… Supose que la crònica serà publicada a posteriori, a falta de la cursa de 30 km.

  A la següent més!

  Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

 1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Adell imposa la seua llei a Montanejos […]
 2. “La clave es la constancia” | SLA - […] Adell imposa la seua llei a Montanejos […]
 3. Montanejos, de deu | Sense Límits Aventura - […] Adell imposa la seua llei a Montanejos […]
 4. Trail de Montanejos: si o no? | Sense Límits Aventura - […] Adell imposa la seua llei a Montanejos […]
 5. De qui és un Trail? | Sense Límits Aventura - […] Adell imposa la seua llei a Montanejos […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »