Nova exhibició de Trail… dels orientadors

Victòria d’Antonio Martínez i Violeta Feliciano al Tdm 15 km de Montanejos 

Emili Sellés guanya el TdM 30 km amb Eva Bernat trencant el rècord en dones

montanejos-antonio

Mira que venien els dos de Pekín. D’estar competint una setmana a l’altra banda del món a una de les proves d’orientació més destacades.

Amb pocs dies de descans després de tornar dilluns des de Pekin cap a sa casa a Onil i amb el jet lag. Però res de tot això va impedir que al TdM 15 km de Montanejos els orientadors Antonio Martínez i Violeta Feliciano donaren una exhibició, amb rècord inclós en el cas d’Antonio. I un nou avís als corredors de Trail.

La distància de 15 km era propicia per a l’explossivitat dels orientadors, que han demostrat la seua superioritat en el carreres per muntanya més curtes. L’atenció estaba parada a Antonio Martínez (Colivenc), un dels millors orientadors nacional, i que enguany a Tavernes ja havia donat la sorpresa proclamant-se campió autonòmic de Carrera per Muntanya FEMECV.

Sorpresa a Tavernes

“Si em passara al Trail… no sé on arribaria”

A Montanejos, Antonio Martínez ha tornat a acabar per davant els corredors amb un temps de 01:07:47, eixint escopetat des del primer moment i rebaixant notablement el rècord de la prova.

Darrere d’ell el seu company de club i també orientador Andreu Blanes (Colivenc), l’altra pota del que ells anomenen «Els xiquets bomba» d’Onil. Esta volta Blanes va poder seguir l’estela de Martínez i fer segon amb un temps de 01:08:58 amb altre orientador Raúl Sanjuán (Colivenc) en quarta possició.

Només el veterà Juanan Ruiz (CM Vistabella) va poder fer-se un lloc al pòdium i defensar l’honor dels corredors de muntanya acabant el tercer amb un temps de 01:14:38.

En categoria femenina, també victòria per a l’orientadora Violeta Feliciano (Colivenc) que no només va aconseguir la victòria  amb un temps de 01:28:03, sino que a més ha acabar la que fa 11 a la general absoluta, demostrant altra volta més que la diferència entre homes i dones cada volta va estretant-se més.

montanejos-selles

Sellés al TdM 30

La «festa» dels orientadors ha estat present també en el TdM 30 km per quant la victòria ha estat per a Emili Sellés (Macrovital-Marathon Crevillent) que alterna les carreres de muntanya amb les proves d’Orientació. La locomotora d’Alcoi s’ha pogut llevar l’espina a Montanejos després de dos anys consecutius fent segon.

La locomotora d’Alcoi

Esta volta Sellés ha pogut pujar al més alt del pòdium, sabent dosificar forces i deixant fent en un primer moment a Alberto Pamblanco (Tripuçol) guanyador del TdM 15 de 2015.

Ha estat en el segon equador de la prova quan Sellés ha imposat la seua veterania per acabar el primer en meta amb un temps 02:28:22, seguit de seguida per Iván Sánchez (Marathon Crevillent) segon amb 02:28:38 i amb Roger Martínez (Intemperie BCN) en tercera posició amb 02:29:44.

montanejos-bernatRècord de Bernat en dones

En dones la victòria ha estat per a Eva Bernat (CxM Valencia) que no només ha acabat en primera posició sino que ho ha fet marcant un gran registre en la classificació absoluta acabant en la posició 12 de la general, i establint en meta un nou rècord amb un temps de 02:48:11, rebaixant en més de 12 minuts els temps que fueren Melissa Galí al 2015 i Silvia Miralles al 2013. 

Bernat ha marcat distàncies des del primer moment i ha pogut córrer amb la tranquilitat del temps que li diuen d’avantatga a Carmen María Pérez Serrano (Rompiendo límites) i Ana Benito (Trialton Vialterra Algemesí) que han acabat en segona i tercera posició.


  • Fotos: Facebook Last Race Studio – Andrés Núñez
  • Més dades:

Adell imposa la seua llei a Montanejos

Orientadors amb ànima de Trail

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Chiva también se rinde a Sebas y a Bernat | SLA - […] también para Eva Bernat (CxM Valencia). En unas semanas ha sumado victorias de prestigio en el Trail Montanejos, Marató…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »