Banyeres tria els primers guanyadors

Jordi Gil i Vanessa Cortés es fan amb la victòria al XI Ducross Extremme a Banyeres

banyeres-dona

El XI Duatlo Cross de Banyeres va obrir passat dissabte una nova edició del Ducross Extremme. La prova va contar amb la presència de vora 150 participants que hagueren de fer un circuit amb 5,22 km de carrera a peu inicial, els 17,6 km de bicicleta de muntanya i un últim segment de 3,3 km de nou de carrera a peu. 

Jordi Gil i la BTT

En categoria masculina la victòria va estar per a Jordi Gil, que va basar la seua victòria en un excel.lent segment de bicicleta. En eixe tram va recuperar el temps que tenia perdut amb Santi Navarro (CT Huracan Hammer), Sebas Sánchez, José Davia (CT Arena Alicante), José Gines Sempere o Jorge Yagüe (Doce Triatlón Villena) que acabaren per davant el primer segment de carrera a peu de 5,22 km.

Després del segment de BTT de 17,6 km Gil va poder aguantar en el tram final i aconseguir la victoria amb un temps de 01:29:13, per davant de Sebas Sánchez amb 01:31:16 i de Jorge Yagüe 01:32:02.

banyeres-home

Cortés i les transicions

En categoria femenina la victòria va ser per a Vanessa Cortes (Pasico a Pasico) en una prova que va estar més ajustada i on hi hagué més emoció en una disputa molt igualada amb Eva Sanchis (Triatló Carcaixent).

Cortés va aconseguir la victòria gràcies al seu bon fer a les transicions, on va traure els segons suficients per acabar primera ja que en la resta de segments va estar superada per Sanchis. A la fi, només 25 segons de diferència en meta. 02:04:55 per a Vanessa pels 02:05:20 d’Eva Sanchis amb Noelia Sánchez (Pasico a Pasico) tercera amb 02:11:07.

I ara Rojales

La próxima cita del Ducross Extremm serà este diumenge 13 de novembre a Rojales, amb el III Duatló Cross de Rojales, prova que a més, és Campionat Autonòmic de Ducross.


Fotos:

UN CORREDOR DE TRAIL AL DUCROSS

Entre tots els participants va destacar la presència del corredor per muntanya Sebas Sánchez. El corredor de Petrer aprofita el tram final de temporada on ha guanyat la Spain Ultra Cup, circuit nacional d’ultra Trails, per a mantindre la forma i la motivació de cara a futurs reptes.

En principi no té com a objectiu buscar la victòria al circuit Ducross Extremme, i no te previst participar a totes les proves del calendari, però coneixent l’esperit competitiu de Sebas…

http://senselimitsaventura.com/2016/09/06/ha-sido-mi-mejor-temporada-sin-ninguna-duda/

Banyeres obri el Ducross Extremme més obert

Nova edició del Ducross Extremme

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rojales, doble valor | SLA - […] Banyeres tria els primers guanyadors […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »