Trail entre xiquets

Arriba este diumenge el III Junior Trail a la Vall d’Uixó

junior-0

 

Allà on els més menuts són els protagonistes únics i exclussius. Arriba este diumenge 13 de novembre el III Junior Trail, la primera prova de Trail de la Comunitat Valenciana exclussivament per als xiquets i on tot està pensat i adequat per a d’ells. Perquè passem un dia de Trail al paratge de les Coves de San Josep a la Vall d’Uixó.

juniorEl món del Trail cada volta és més ample i cada volta més proves organitzen de forma paral.lela activitats per als acompanyants i també per

als xiquets mentre esperen que acaben de córrer els seus pares. A la Vall d’Uixó és al contrari. Els xiquets són els principals i únics protagonistes i els pares els toca vore-ho com a espectadors.

Més lluny encara

En esta tercera edició del Junior Trail s’espera vora 300 xiquets -repartits en les categories mini, benajmí, aleví i infantil- arribats des de diversos punts de la província de Castelló i de València, i que cada volta desperta més interés:

“Ja no solament es queda a nivell local o dels pobles del voltant, perquè tenim participants de la província de València i fins i tot de Saragossa”, explica Héctor Cumba, president de BCS Trail d’Uixó, club que organitza la prova i que ha preparat uns recorreguts adients en funció de les diverses edats dels xiquets.

  • Mini: 0,8 km
  • Benjamín: 1,2 km
  • Alevín: 2 km
  • Infantil: 2.5 km

 

El Junior Trail amplia horitzons

Borsa del corredor

junior lliteraTots els participants rebran una borsa del corredor amb esmorzar i diversos detalls, com una motxilla molt xula per arreplegar tots els detalls a una prova on els xiquets comptaran amb totes les atencions possibles, fins i tot amb els servicis de massatges a càrrec de CEOS centre d’osteopatia.

Entre els participants hi haurà una bona part dels xiquets que conformen l’Escola de Trail de BCS Trail d’Uixó, una escola de Trail permanent al llarg de tot l’any on els xiquets s’ensenyen a fer esport a la natura i a estimar la natura.

Una Escola de Trail… a la muntanya

Inscripcions debades

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar en Cafeteria Miró (carrer Sever Ochoa), Esport Natura (carretera Segorbe) o a través del correu electrònic del club: bcstrailduixo@gmail.com.

INSCRIPCIONS

Les proves tindran lloc a partir de les 10:00 h del mati de diumenge 13 de novembre.

  • 10:00 h recollida dorsals
  • 11:00 h  sortida infantils
  • 11:30 h  sortida alevins
  • 12:00 h sortida benjamins
  • 12:30 h sortida mini
  • 13:00 h entrega trofeus

Més dades:

El Junior Trail amplia horitzons

El futur del Trail a la Vall

Fent escola: Trail infantil a la Vall d’Uixó

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »