Monstres del Rogaine

Raidermania Elx guanya el Campionat d’Espanya i la Lliga Nacional d’UltraScore Rogaine en categoria femenina

raidermania-1

 

Són Lidia, Ana i Ester. Formen el Raidermania Elx – Bicicosta Almoradí. I són de llarg el millor equip femení d’Ultrascore Rogaine que hi ha a Espanya, i un dels millors d’Europa en la modalitat de l’orientació més exigent, que demana als participants que durant sis hores busquen tants controls com puguen.

Doble títol

En qüestió de dos setmanes l’equip femení de Raidermania Elx ha aconseguit el Campionat d’Espanya que va tindre lloc a Málaga i La Lliga Espanyola FEDO (Federación Española del Deporte de la Orientación), després que passat cap de setmana es disputara la huitena i última prova a Portugal.

«Estem molt contentes d’haver aconseguit ser campiones d’Espanya i de la Lliga per segon any consecutiu» explica Ester Viudes, que amb Lidia Juan i Ana Rosa Poveda formen un equip que no té rival a les nostres fronteres. «Des del primer any a la lliga de Rogaine estem lluitant per aconseguir millorar i obtindre millors resultats».

I ho estan aconseguint amb este doblet, i amb la tercera plaça a l’europeu de passat agost. «Per al 2017 el nostre propòsit es continuar lluitant i mantindre la nostra posició i millorar en el ranking Europeu». 

raidermania-2

Victòria a la pluja de Màlaga

La victòria més récent va ser al Monsterrogaine 102, Campionat d’Espanya de Rogaine 2016. La prova contava amb 8 hores de durada i 102 balices, disputada al paratge del Chorro (Màlaga), amb eixida a l’embassament de Guadalteba i meta a Teba a uns 15 km de distància, en un mapa que abarcava la serra de Peñarrubia i el Chorro. L’estrategia anava a ser fonamental per trobar el màxim de balices en les 8 hores de temps límit.

«Nosaltres optàrem per fer un recorregut per totes les balices de la zona sur, en un terreny que tot i ser complicat presentava bona penetració. En acabar esta primera part del mapa va començar a ploure i va fer que el terreny es plenara de fang. Els nostres peus s’afonaven a cada pas i això feia que anàrem cada volta més lentes. Haguèrem de canviar d’estrategia i anar per la senda al costa de l’embassament, trobant menys balices però assegurant entrar a meta dins dels temps establert».

I una volta a Teba optaren per trobar les balices ubicades a l’emblemàtic castell de Teba, en la zona més elevada de la localitat, que amagava encara algunes balices que pogueren trobar i aprofitar fins l’últim minut abans de la prova. I després celebrar el títol que les donava el Campionat d’Espanya.


La Tinença: un paradís del Rogaine

Pòdium valencia a l’Europeu de Rogaine

Raidermania guanya en el laberint

Villena busca els millors estrategues

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »