Revista #SLA12: l’aventura final

Arriba el número 12 de la revista Sense Límits Aventura

sla-12-final

 

Acabant l’any , però no acaban les aventures. Que encara resten moltes per viure en este tram final de 2016. Que quan arriba el fred no hi ha més que abrigar-se i continuar disfrutant de la natura.

 

sla-adellUna portada adient…

Arriba el número 12 de Sense Límits Aventura, l’aventura final, amb un protagonista d’excepció en la seua portada: el corredor d’Albocàsser Cristóbal Adell (La Sportiva), portada més adíen impossible després que este cap de setmana guanyara al Trail Montanejos. Ens conta Adell la seua trajectòria, les seues grans alegries i també alguns moments delicats… i el gran moment que li espera la pròxima temporada…

Un avís…

Altra gran protagonista en este número 12 de Sense Límits Aventura és Eva Bernat (CxM Valencia), una de les corredores valencianes en millor moment de forma com demostra el seu pòdium a la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya FEDME i també la seua victòria al Trail Montanejos.

Grans circuits i proves

Dins del Trail, temps també per analitzar la recta final de la Liga CxM Serranía, el circuit més destacat de la província de València -i més enllà- que ja té guanyadors en Miguel Angel Peñalver i Estivaliz Fernández; i també reptes per a 2017, com eixe V Trail Solidari Ciutat d’Alcoi que ja s’ha convertit en cita obligada per la qualitat de la prova, la seua implicació solidarària i els paratges tan atractius que presenta. Allà estarà altre any Vicente Juan García, que no deixe de buscar aventures pel món i ens conta la seua última experiència a Costa Rica.

Un Ferrari del Trail

I com que el Trail està de moda, només hi ha que vore que cada volta es passen al Trail més esportistes, alguns d’ells coneguts com ara Alvaro Barba, el pilot de cotxes que està cada vegada més volcat al Trail i aconseguit grans resultats

sla-ferrari

Amor per la BTT

sla-amor-bttDescobrim històries de passió i d’amor per la BTT, la que comparteixen Arantxa i José, dos dels nostres millors en el món de les dos rodes, un món que per cert, amb l’arribada de la tardor, centra també la seua atenció en el Ciclocross, d’això ens parla Julián Sáez.

Desconbrint triatletes

Descobrim també en el món del Triatló a Diego Robles, un dels integrants del CDM Avant Moncada, que ens parla de la seua evolució i progressió de la mà dels seus companys de clubs. «si caminas a soles, aniràs ràpid, però si camines acompanyant, arribaràs més lluny» és el resum de l’essència de l’entrevista que li fa Marta Bonilla.

Propostes de BTT i senderisme

I com sempre propostes i recomanacions per als amants del senderisme i la BTT en esta ocassió en una mena de monogràfic que fem en relació al Canó del riu Xúquer. Cap allà s’encaminen els pasos de Noel Arraiz i Agueda Monfort en una nova de les seues rutes, i cap allà às’encaminen també els pedals de Paco Badía per a fer un recorregut a sobre dos rodes.

sla-ruta-senderisme

Propostes també en forma de llibre, les que ens fa Angel Sáez, de la Librería Patagonia de València, per a poder fer aventura i somniar aventures des del sofa de casa, i també bones sugerències per a regalar ara que en no res arriba el Nadal.

No vos queixareu que no ve carregadet este número n 12 de la revista Sense Límits Aventura: L’aventura final.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2016/11/09/revista-sla12-laventura-final-2/ […]
  2. Sebas també guanya a Dements | SLA - […] corredora de Cheste -protagonista del nº 12 de la revista Sense Límits Aventura- venia de guanyar recentment el TdM…
  3. Deixem pas al ciclocross | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2016/11/09/revista-sla12-laventura-final-2/ […]
  4. Una mala costumbre… muy sana | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2016/11/09/revista-sla12-laventura-final-2/ […]
  5. Una victoria en la selva asiática | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2016/11/09/revista-sla12-laventura-final-2/ […]
  6. La carrera más especial de Adell | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2016/11/09/revista-sla12-laventura-final-2/ […]
  7. Un Ferrari en el Trail | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2016/11/09/revista-sla12-laventura-final-2/ […]
  8. Un trabajo llamado Triatlón | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2016/11/09/revista-sla12-laventura-final-2/ […]
  9. Llibres d’aventura per al Nadal | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2016/11/09/revista-sla12-laventura-final-2/ […]
  10. Amor sobre ruedas | Sense Límits Aventura - […] http://senselimitsaventura.com/2016/11/09/revista-sla12-laventura-final-2/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »