L’accent valencià d’Aitana

Repassem els corredors destacats de la nostra terra al Desafio Lurbel Aitana d’este cap de setmana 

 

lurbel-aitana_MG_9151Foto: Extrem Photo

Arriba este cap de setmana un dels grans reptes per als corredors de Trail de la nostra terra. 3 proves en una, 3 distàncies diferents corrent per alguns dels nostres colosos: Aitana i Puig Campana. Arriba el Desafío Lurbel Aitana amb les seues 3 distàncies:

  • 40 km 2700+ (eixida dissabte 12/11 08:00 h) 
  • 86 km 5200+ (eixida dissabte 12/11 06:oo h)
  • 120 km 7100+ (eixida divendres 11/11 22:00 h) 

Entre els més de 1000 participants una llarga llista de corredors de la terra disposats a que les victòries es queden a casa o a ximplement a fer un gran paper. Vos repassem a continuació alguns dels noms destacats dels nostres corredors que afrontaran alguna de les 3 distàncies.

Consejos para el Desafío

120 km 7100+

A la  prova reina Pedro Martínez Gonzalez (Esports Colau) arriba amb opcions de fer una gran carrera. El corredor de Dénia ja va demostrar enguany al Mondúber Ultra Trail del que era capaz en distàncies llargues acabant segon en companyia de Dani Amat. Ací tindrà algun Km més, però té experiència de sobra per a dosificar forces.

Destaquem també la presència de Josué Aran (Irun Calp), qui precissament va mantindre algun duel interessant enguany amb Pedro Martínez a l’Infern Trail, i que a més, vé de fer segon al Campionat Provincial de Carreres de Llarga Distància FEMECV a Crevillent. 

Un sprint infernal

Haurem de tindre en compter també la presència dels ‘corredors de la casa’ Javi Soriano (Like Sport Lurbel), el corredor de la Font de la Figuera, y José Esteban Martínez Tecles (Like Sport Lurbel) el corredor de Banyeres, altres veterans acostumats a la llarga distància com Miguel Mataix (Trivici Team), que enguany va fer top 10 a la Ronda dels Cims de l’Andorra Ultra Trail, o el corredor de Conca del Corremón Trail Santi García Soria. 

En dones, apuntem els noms de Nicole Zucchini (CA Dianium Tururac) i Encarna Cardona (CA Dianium Tururac), primera i segona a la passada Botamarges i al Campionat Provincial de Llarga Distància FEMECV a Crevillent, i també la lluitadora Jessica Mataix (Aper Alcoi) progressant cap a la llarga distància, fent enguany alguna bona classificació com la 12 a Ultra Pirineu.

“Desafío” amb majúscules

86 km 5200+ i 40 km 2700+

Més enllà dels protagonistes de la distància reina, anotem alguns altres noms de les altres dos distàncies. A la prova de 86 km tenim entre els inscrits Emili Sellés (Macrovital-Marathon Crevillent) que ve de guanyar el TdM 30 km de Montanejos i tot i estar acostumat a distàncies més curtes enguany ja va provar amb el Mondúber Ultra Trail.

Debut a un Ultra… 30 anys després

I a la prova de 40 km, Juan Argente Paya (Marathon Crevillent), Julio Martínez Tecles (Like Sport Lurbel) o Ana Tauste (Like Sport Lurbel) lluitaran per deixar el nostre pavelló ben alt. Molta sort per a tots!!!!


*Si voleu completar la presència destacada d’algun altre corredor/a ens ho podeu indicar a senselimits@senselimitsaventura.com (que no som infalibles!! ;))  

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] L’accent valencià d’Aitana […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »