Mor un senderista al Montcabrer

L’home va patir un infart i els servicis de rescat no pogueren fer res

rescat

 

Cap de setmana de dol a les nostres muntanyes. Este dissabte 12 de novembre ha mort un home quan estava fent senderisme al Montcabrer, un dels cims més emblemàtics de la Serra de Mariola.

rescat-twSegons informa el Grup de Rescat del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant a través del seu compter de twitter, respongueren a un avís i es traslladaren en helicòpter cap el cim del Montcabrer (1390 metres), però en arribar només pogueren constatar que l’home, que havia patit un infart, havia perdut la vida.

Els integrants de l’equip de rescat traslladaren en helicòpter els familiars de l’home que havia faltat. DEP.

Esta del Montcabrer és la segona mort en poques dies després que fa un parell de setmanes perdera la vida una senderista a Callosa en rebre un impacte d’una pedra de grans dimensions que li va caure al cap.


Doble rescat a Vilafranca i a Chulilla

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »