A pedals pel Marroc

L’experiència de l’equip Elx on Bike a la passada edició del Marroc on Bike, amb els germans Núñez en el top 5

marroc-2

5 etapes pedalejant pels Marroc: barrejant pistes còmodes, d’altres més complicades a la zona de l’Atlas i les temudes dunes del desert. Vora 450 km patint i disfrutant. Eixa va ser l’experiència dels integrants de l’equip Elx on Bike –Julio Giménez, J.J.Simon, Chicho Fernández, Edu Sierra, Enrique Núñez i José Carlos Nuñez– que fa unes setmanes participaren a la Marruecos On Bike. 

«Eren recorreguts molts durs, però molt bonics» ens conta José Carlos Núñez, un dels integrants de l’equip que a més va acabar el 4 a la classificació general. «Havia estat al Marroc feia tres anys, fent la Titan Desert, però esta volta venia més preparat en tots els sentits i amb ganes de fer-ho bé» relata el que fins esta temporada havia estat el gran dominador del duatlons Cross a la Comunitat Valenciana.

El Ducross como teràpia

Atles i desert

marroc-1Ho pogueren fer-ho disfrutant i patint de les 5 etapes planificades. De entre 110 km i 56 km. Cada una amb la seua duresa particular.

Les primeres d’elles a l’Atlas, amb eixida a més de 1000 metres d’altitud i amb bordejant muntanyes de més de tres mil metres com ara Jbel Ayachi, a 3750m.

«Les dos primeres etapes les dedicarem a tractar de salvar els mobles. Visc a Elx al nivell del mar i savia que ens passaria factura. En les altres 3 etapes va ser on apretàrem». I fins i tot a la quarta arribà la victòria parcial. «Era la més rodadora, amb xicotetes pujades però molt explossives, zones amb molt de vent i rectes interminables. Allò m’encanta».

…i les dunes

Després arribaren les dunes. Això és altra cosa. «No només es tracta de força, ahí la tècnica és vital, i tot i això no et garanteix que les pugues passar sense posar peu en terra o despenjar-te del grup. És una angoixa. L’únic consol és que les penúries són per a tots igual i no serveix de res queixar-se o pensar que vas a passar-ho malament».

I ho passaren malament tots 5, però pogueren acabar la prova i celebrar-ho després de forma conjunta. José Carlos Núñez i el seu germà fent top 5 a la general i J.J Simon acabant al top 10, i amb Chicho Fernández i Edu Sierra també finishers i ajudant que el Elx On Bike fera el segon a la general per equips. «una experiència brutal».

Processed with Snapseed.


Fotos: 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Del Ducross al ciclisme | SLA - […] A pedals pel Marroc […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »