Al Toubkal, amb la bicicleta al muscle

Raimundo Nus afronta un nou repte que barreja muntanya i BTT 

raimundo-nus-repte

 

Perquè no hi ha més reptes que els que volem posar-nos cada un. I més enllà dels que ja estan organizas ens els inventem. Eixa és la filosofía de Raimundo Nus (Trail Villena), que pròxim mes de desembre marxa al Marroc a fer un repte diferent: pujar el Toubkal amb la bicicleta… als muscles.

Del 4 al 7 de desembre

El repte tindrà lloc del 4 al 7 de desembre i té una doble fase. Una inicial més muntanyera on Raimundo tractarà de fer cim al Toubkal, el sostre del Marroc amb els seus 4167 metres d’altitud. Una activitat on la principal dificultat estriba en que anirà carregant la bicicleta fins el cim, a l’estil del que el seu germà va fer uns anys a l’Aconcagua.

20 anys esperant a la muntanya

RAIMUNDO NUS okDescens… no tan senzill

El segon pas del repte és en teoria més senzill, perquè consistirà en una ruta en BTT deixant-se caure del Toubkal fins arribar a Melilla. En total seran 1000 km de recorregut on a més de la distància, Raimundo haurà de tindre molta resistència ja que tot i ser de baixada tindrà 5133+ i a més, haurà de tindre molta tècnica per controlar la baixada des del cim del Toubkal i dur una bicicleta en condicions. Si alguna volta vos atrevieu amb alguna aventura com esta podeu trobar tot el material necessari a https://www.bikester.es

Premi Sense Límits Aventura

Si tot va bé l’arribada de Raimundo a Melilla està fixada per al pròxim 7 de desembre. Este és tal volta el repte més complexe que s’ha plantetjat Raimundo Nus, este argentí afincat a terres alacantines que en altres ocassions ha fet reptes en BTT o corrent, i que a més, l’any passat va rebre el Premi Sense Límits Aventura en la modalitat de repte d’aventura personal més destacat.


Més dades: https://www.facebook.com/lisboaalicante26D/

Gala #PremisSLA: Els premiats

Lisboa-Alacant en BTT per acabar el 2015

Anglaterra, de Costa a Costa

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un Everest en la bicicleta | SLA - […] Al Toubkal, amb la bicicleta al muscle […]
  2. Al Toubkal en BTT | Sense Límits Aventura - […] Al Toubkal, amb la bicicleta al muscle […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »