Xàtiva acull el Campionat de Regularitat

Una marxa senderista de 18 km per la Serra del Castell, la serra Vernissa i la Serra de la Creu

xativa-regularitatTancant l’any 2016 de la millor manera que sabem fer. Fent muntanya, fent aventura i, a més, en bona companyia. Este cap de setmana arriba el Campionat de Regulartitat FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana) que és l’última de les proves oficials de la temporada.

18 km entre serralades 

Xàtiva és el lloc triat per a fer este Campionat de Regularitat on vora 200 participants afrontaran els 18 km de recorregut circular pel PR-CV 78, transitat entre la Serra del Castell, la Serra Vernissa i la Serra de la Creu de la capital de La Costera.

L’eixida tindrà lloc este diumenge 20 de novembre a partir de les 08:00 h del matí a l’Estació d’Autobusos. Les inscripcions es poden formalitzar a la web www.mychip.es

xativa-mapa


Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »