Sebas també guanya a Dements

Victòria de Sebas Sánchez a la Marató dels Dements amb Prades i Bernad completant el pòdium

Eva Bernat suma una altra victòria en una final de temporada excepcional

 

dements-sebas

Foto: Facebook MyChip

Quasi sense voler. Però altra més a la boltxaca en una temporada que per a Sebas Sánchez (Marathon Crevillent) està plena d’èxits. El de Petrer ha guanyat a la tercera edició de la Marató dels Dements, 42,5 km 3808+ en una disputa molt oberta amb David Prades i Víctor Bernad que han completat un pòdium de luxe.

«Dements és molt exigent per a mi en esta época de l’any, m’abelleix fer-la perquè és molt bonica, però…» així d’exceptic es mostrava fa uns dies Sebas Sánchez quan li preguntavem per la seua presència a Dements.

Després d’una temporada molt carregada de kilòmetres i victòries, en especial la victòria absoluta a la Spain Ultra Cup, circuit nacional d’ultra trail, Dements era un punt i final dur. En principi sense estar al 100%. En principi…

“Ha sido mi mejor temporada sin ninguna duda”

Perquè després en posar-se el dorsal s’oblida la fatiga acumulada, el pesar de les cames i els kilòmetres. I toca competir. I en això Sebas és un dels millors com ha quedat demostrat.

El cartell de competidors era molt dur. Amb David Prades (Maestrazgo Canyeros Bar Trangoworld) defensat el títol dels últims dos anys, Víctor Bernad (Sport HG), Jontahan Roglà i Pep Ballester (Mur i Castell-Tuga) o Nuno Silva (Desnivel Positivo). I entre tots ells ha tornat a lluir l’esperit competitu de Sebas.

El de Petrer ha mantés un duel amb David Prades que finalment s’ha resolt en favor de l’alacantí per un parell de minuts. 05:18:54 per a Sebas a la meta d’Eslida, pels 05:20:59 de David Prades que puja al pòdium per tercer any consecutiu.

Prades reincide en la Marató dels Dements

El pòdium de luxe el completa Víctor Bernad, tercer amb un temps en meta de 05:30:25, amb Miguel Torrijo (CE Edeta) amb una sorprenent quarta plaça amb 05:35:50 i Saul Royo (Duurs Castelló) amb 05:39:04 completant el top 5.

Dins del top 10 entraven també Nuno Silva (Desnivel Positiu), Jonathan Roglà (Mur i Castell-Tuga), Salvador Ballester (GR-33), Pep Ballester (Mur i Castell-Tuga) i el basc Jon Erdaide (CM Zanpatuz) que ha comprovat com a casa nostra també tenim muntanya i de la bona.

Eva Bernat, de dolç

En categoria femenina la victòria ha estat per a Eva Bernat (CxM Valencia) que està signant un final de temporada excepcional.

La corredora de Cheste -protagonista del nº 12 de la revista Sense Límits Aventura- venia de guanyar recentment el TdM 30 Km a Montanejos i de fer pòdium a la Copa d’Espanya de CxM FEDME i a Eslida no ha donat opcions. Victòria contundent amb 06:27:01, traent més de vint minuts a la segona classificada Ester Sofia Alves (Team Salomon Suunto) amb 06:48:23.

premis-sla-2Premis Sense Límits Aventura

Sebas Sánchez i Eva Bernat tanquen una temporada en què han fet mèrits per a aspirar als Premis Sense Límits Aventura, en esta segona edició, d’uns premis en què Sebas Sánchez ja va aconseguir ser el corredor de muntanya més destacat de la primera edició, segons valoració del jurat.

Vos recordem que està obert el termini per a presentar les vostres candidatures o les de qui considereu que s’ho mereix, i que després seran sotmeses a una doble valoració: votació popular i jurat qualificat. 

II Premis Sense Límits Aventura


Més dades:

Una lucha entre Dements

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dements, la fuerza del voluntariado | SLA - […] Sebas també guanya a Dements […]
  2. Chiva cierra la temporada a lo grande | SLA - […] pesar del cansancio en las piernas, Sebas llega en forma como demostró recientemente en la Marató dels Dements a…
  3. Sebas da el salto | SLA - […] Entre los mejores competirá Sebas Sánchez, después que el de Petrer en este 2016 dominara el Ultra trail nacional…
  4. Chiva también se rinde a Sebas y a Bernat | SLA - […] Eva Bernat (CxM Valencia). En unas semanas ha sumado victorias de prestigio en el Trail Montanejos, Marató dels Dements…
  5. Dements de tot | Sense Límits Aventura - […] Sebas també guanya a Dements […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »