Un Ducross vist per a sentència

Victòries de Quique Gutiérrez i Maria Noelia Sánchez al Duatló Cross d’Elx que deixa clarificada la classificació del Ducross Extremme

ducross-elche-1Vist per a sentència. Falta només una prova, la que tindrà lloc a Torremendo pròxim 3 de desembre, però el Circuit Ducross Extremme de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana ja va perfilant els seus guanyadors.

Almenys la guanyadora que ja queda clar que és Maria Noelia Sánchez (Pasico a Pasico) i en homés Jordi Gil (Triatló Carcaixent) es perfila com el guanyador virtual.

Vora 300 participants

Els dos van ser protagonistes de nou este cap de setmana al Duatló Cross CTB a Elx, amb la presència de més de 300 participants. Jordi Gil es va trobar esta volta amb més competència i el seu característic bon segment de bicicleta als 20 km de BTT no va ser suficient per a compensar el temps perdut en el tram inicial de 5 km de carrera a peu.

Els últims 3 km de carrera a peu van ser esta volta els definitius perquè la victòria final es quedara a casa i fora per a Quique Gutiérrez (A 300 w Elx), amb 01:14:03, amb Arturo Lukas (Pekabo Triatlon) segon amb 01:14:26 i Jordi Gil (Triatló Carcaixent) tercer amb 01:14:40.

El títol haurà d’esperar…

Este pòdium a Elx li dóna a Jordi Gil la màxima puntuació a les tres proves disputades, però encara no el títol del Ducross Extremme ja que la prova final a Torremendo pròxim 3 de desembre té una puntuació extra de 600 punts que dóna opcions encara a Jorge Yagüe (Doce Triatlón de Villena).

duatlo-elxVictòria i títol en dones

En categoria femenina, la victòria va ser per a Maria Noelia Sánchez (Pasico a Pasico) que va remontar en la bicicleta el desavantatge inicial amb Rosa Varela (CT Petrer).

Maria Noelia guanyava clarament per davant de Lucía Palomares (CT Murcia Unidata) i Mari Carmen Iñesta (Pasico a Pasico) sumant els punts suficients per a ser ja campiona del Ducross Extremm 2016.


Més dades:

Nova edició del Ducross Extremme

Rojales, doble valor

Banyeres tria els primers guanyadors

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Torremendo tanca el Ducross | SLA - […] Un Ducross vist per a sentència […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »