La victòria com a rutina

Els orientadors d’Onil Antonio Martínez i Violeta Feliciano guanyen la Lliga Nacional d’Orientació i ja van… 

feliciano-1

 

Una victòria més a un palmarés ja extens. Quasi com una rutina. Arriben les competicions nacionals i els orientadors de la Comunitat Valenciana acaben en el més alt de la classificació en la modalitat d’orientació a peu. Esta volta han estat Antonio Martínez i Violeta Feliciano, companys del Colivenc els que han dut altre títol a les nostres terres.

La lliga nacional d’orientació posava fi passat 13 de noviembre amb el II Trofeo d’Avila, i en esta última prova, els dos, tot i no guanyar, aconseguien els punts suficients per a proclamar-se campions de la lliga.

D’Onil a Pekin

11 títols de lliga

El títol que fa 11 al currículum de Violeta Feliciano, que ho va celebrar passat cap de setmana guanyant la12 prova de la LACV a Porta Celi. «La veritat és que no recordaba quants títols de Lliga Nacional duia. Mirant-ho bé, des de 2004 he guanyat tots els anys excepte al 2010 i 2014 que estava a l’extranger».

Domini absolut al que, amb humiltat, tracta de llevar-li mèrit. «Influeix molt que al ser una lliga llarga i anar a quasi totes les proves puntues més». En total 1624.1 punts de Violeta, amb altres companyes de club al top 5 com ara Ana Camarasa, quarta amb 1296 i Ester Gil cinquena amb 1219.

El primer però…

violetaantonioEn el cas d’Antonio Martínez és el seu primer títol de lliga en categoria absoluta, però no el primer campionat nacional que d’eixos ja en té uns quants. l’explicació en el seu cas és que la seua continuada presència competint a l’extranger l’ha impedit altres anys poder completar el mínim de proves. Enguany ho ha pogut fer i s’ha dut el títol amb 1647 punts, amb el seu company Andreu Blanes el tercer amb 1488.

Els dos podran ara participar en més proves nacionals després de traslladar la seua residència d’Onil/Suècia a Madrid, on conviuen junts amb altres 6 orientadors de diversos punts d’Espanya.

Allà tracten de millorar i pujar el nivell de l’Orientació, i de tant en tant fer algun incís en el món del Trail, com feren fa dos setmanes a Montanejos o passat cap de setmana a una prova de la Tactika Trail a Madrid. Guanyant-la és clar.

I els clubs… 

Quant als clubs, el rànking també presenta protagonisme per als clubs de la Comunitat Valenciana. El Colivenc ha quedat en segona posició, només superat pel Club COMA d’Andalusia i al top 5 també ha acabat el CO San Joan, en quarta posició.


 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] La victòria com a rutina […]
  2. #PremisSLA 2016: Orientador més destacat | SLA - […] La victòria com a rutina […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »