De Serra a Villena

Un repàs a un cap de setmana carregat de Trail amb 7 proves repartides per tota la nostra geografia

pena-rubia-villena

 

Perquè tot i estar acabant la temporada i l’any, encara queda energia i forces a les cames. Este cap de setmana últim del mes de novembre, es presenta de nou carregat de Trail i kilòmetres per muntanya amb fins a 7 proves repartides per diversos punts de la Comunitat Valenciana. 

Torna Villena

Entre les proves més destacades, la VI Media Maratón de Montaña Sierra Peña Rubia, a Villena, que torna a celebrar-se després d’uns anys de paró. Els integrants del Trail Villena han recuperar esta prova que presenta un recorregut de 23’5 km i 1255+ amb un perfil exigent, però variat i divertit per la Sierra Peña Rubia.

Peña Rubia te espera en Villena

La prova és a més la última de les que integra el Circuit Xitxarra Trail, circuit que presenta diverses proves per les comarques de l’Alt Vinalopó, la Foia de Castallà i l’Alcoià. Vora 300 corredors afrontaran diumenge esta prova que contarà entre d’altres amb dos dels grands dominadors del Circuit Xitxarra Trail, Emili Sellés (Macrovital Marathon Crevillent) i Mari Tamarit (Komando Trail).

K25, a Serra

Altra de les grans cites del cap de setmana la tenim a Serra, amb la XI K-25 Trail de la Calderona, tral amb majúscules. amb el seu clàssic circuit de 25,5 kms i 1.700m+ passant per l’Alt del Pí, Sierro i Rebalsadors, un recorregut que l’any passat va acollir el campionat d’Espanya de clubs FEDME.

Pòdiums valencians a una K25 de rècord

Seran 300 els corredors que podran disfrutar altre d’any dels paratges de la Serra Calderona, i entre d’ells, destaca la presència de la doble campionat autnòmica Pilar Raro (CxM Valencia), que tindrà bona lluita amb Clara Rada (Mur i Castell Tuga) i Ani Ortega (corremos Trail).

En homes també una bona nòmina d’aspirants, entre d’ells dos que coneixen perfectamente la zona com ara Víctor Serrano (Corremón Trail) o Juanma Jiménez (Green Power ST), tot i que la distància se li queda curta. Lluitaran també el pòdium homes com ara Jose Luis del Campo (Mur i Castell Tuga), Raúl Inglés (Outodoor Natura Moncada), Carlos Aguilella (Maestrazgo) o Roberto López (Trivici).

La prova eixirà diumenge a les 09:00 h des de la localitat de Serra.

Tombatossals arriba al 10 

I a la província de Castelló, la cita destacada la tenim amb la X Cursa Tombatossals, en una edició molt especial pel seu deu aniversari. De fet, la principal novetat enguany és que a la tradicional distància de 21 km 764+, s’ha afegit una nova prova, la Maratomba, de 42 km 2900+ per aquells als que encara els resten forces en este tram final d’any, transitant per punts com ara el Tossal Gros, Joquera o la Roca Blanca

En el seu deu aniversari, des del Club Atletisme Running Castelló han preparat un reconeiximent a aquells corredors que han participat i han estat finishers en cada una de les edicions anteriors.

L’eixida serà pròxim diumenge a les 08:00 h

Vos recordem a més, la resta de proves de Trail d’este cap de setmana

  • 26/11    I Gala Circuit Trail La Ribera
  • 27/11    I Trail i Marxa Senderista Serra d’Agullent  21 km / 12 km 
  • 27/11    La Cagà de l’àguila (Redován)  12 km 
  • 27/11    IV Trail El Ventós  16 km 700+ 
  • 27/11    IX Castellnovo Trail  20 km / 10 km 
Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »