Encordados a la vida

Naix una nova iniciativa de la AECC València per a fer muntanya i fer vida que els durà a Xile als volcans més elevats del món

aecc-ojos-de-salado

 

Es tracta de fer muntanya, fer aventura, fer vida en general i llançar un missatge d’esperança a tots els que els toca passar per una situació delicada. «Encordados por la vida» és el nou projecte que posa en marxa la AECC València, i que este divendres enceta la seua primera experiència.

aecc-materialOjos de Salado

Experiència de muntanya a Sudamèrica, a Xile, on els valencians Carmen González-Meneses i Javier Olivar tractaran de fer cim al  volcá San Francisco (6.018m) i el Volcà Ojos del Salado (6.893m). «No són tècnicament molt dificils, però hem d’anar en compter amb el mal d’altura, la baixa temperatura i el fort vent» ens explica Carmen mentre acaben de preparar tot el material.

«Ojos de Salado és el volcá més elevat del món, el cim més alt de Xile i la segona muntanya més alta del continent americà només superat per l’Aconcagua. Així que haurem de saber gestionar eixos problemes». Entre d’altres les baixes temperatures que tot i estar a punt d’entrar en l’estiu sudamericà al cim la sensació tèrmica és de -20 graus. 

Experiències passades

Ho faran des de l’experiència acumulada en altres expedicions, la més recent a l’Equador on Carmen i Javier participaren dins del projecte Volcancer, o les que han fet en altres punts com ara els Alps o el Toubkal.

Volcanes 2×1

Una cima por la vida

Els objectius

L’ajuda a les persones que pateixen esta malaltia és de nou el motor que els convida a moure per a llançar un missatge d’esperança i tractar també de recaptar diners. «Es tracta de difondre un estil de vida saludable i l’esport com a mitjà per a previndre i superar el càncer. A més fer una tasca de concienciació de la necessitat d’acompanyar i recolzar els malalts per a superar el càncer i també aconseguir donatius destinats íntegrament a la investigació oncològica».


Més dades: https://www.facebook.com/encordadosporlavida/?ref=ts&fref=ts

Volcanes 2×1

Volcáncer, volcanes con mensaje

Una cima por la vida

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Encordados a la vida […]
  2. #PremisSLA 2016: Activitat de muntanya més destacada | SLA - […] Encordados a la vida […]
  3. #PremisSLA 2016: Repte col.lectiu d’aventura | SLA - […] Encordados a la vida […]
  4. Volcans solidaris | SLA - […] d’Equador és la segona parada d’esta aventura que ja va tindre un primer episodi als volcans xilens, i que…
  5. Desde mis zapas | Sense Límits Aventura - […] Encordados a la vida […]
  6. ‘Soroche’, el fantasma de l’altiplà | Sense Límits Aventura - […] Encordados a la vida […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »